2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 18 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar arayüzü Camtasia'a benzeyen, kolay ve çıktısında filigran olmayan ücretsiz uygulama var mı? DaVinci Resolve denedim ve biraz zor. Vsdc ve wondershare denedim fakat filigran var.
Arkadaşlar arayüzü Camtasia'a benzeyen, kolay ve çıktısında filigran olmayan ücretsiz uygulama var mı? DaVinci Resolve denedim ve biraz zor. Vsdc ve wondershare denedim fakat filigran var.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 18 Nisan 2021 #2 Programların hepsi hemen hemen aynıdır, ana mantığı anlamadığınız sürece hepsi zor gelecektir. DaVinci'ye tekrar göz atın tavsiyem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Programların hepsi hemen hemen aynıdır, ana mantığı anlamadığınız sürece hepsi zor gelecektir. DaVinci'ye tekrar göz atın tavsiyem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et