Ücretsiz canlı duvar kâğıdı programı önerisi

porwix

Centipat
Daha fazla  
Windows'ta canlı duvar kâğıdı için ücretsiz bir program arıyorum. Aşırı kaynak tüketimi olmasın ve istediğim GIF dosyasını ekleyebileyim istiyorum. GIF dosyası eklenmese bile Kurumi Tokisaki fotoğrafı koyacağım, en azından onu desteklesin.

Microsoft Store'da vardı bir ücretsiz uygulama gayet te güzeldi ama adını hatırlamıyorum.

Hocam bu olabilir mi? Ama bu biraz fazla kaynak tüketiyor gibi geldi.

Evet dediğim buydu bir de aklımda rainmeter var hareketli duvar kâğıdı uygulaması mıydı tam hatırlamıyorum ama aklımın köşesinde yer etmiş.

Rainmeter masaüstü düzenleme uygulaması gibi bir şeymiş hocam. Lively'i kuracağım sanırım. Daha az kaynak tüketenini bulabilen varsa yazmaktan çekinmesin.

Rainmeter masaüstü düzenleme uygulaması gibi bir şeymiş hocam. Lively'i kuracağım sanırım. Daha az kaynak tüketenini bulabilen varsa yazmaktan çekinmesin.

Hocam ben önermiyorum ama crack Wallpaper Engine yüklemiştim sonra orijinalini almıştım ve şu an memnunum eğer pahalı değilse almanızı öneririm.

Wallpaper alive Steam'de ücretsiz ve atölye destekli kullanıyorum güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…