Ücretsiz CapCut alternatifi filigransız video edit programı

yiğit cengiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. CapCut'dan filigransız 2 tane video aldım, 3.de Pro istiyor. Bana da Pro özelliklerine ihtiyacım olmadığı gibi gereksiz buldum para vermeyi.
CapCut gibi kolay arayüzlü, sadece birkaç video daha düzenlemek kesmek veya ses eklemek için kullancağım ücretsiz bir program arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. CapCut'dan filigransız 2 tane video aldım, 3.de Pro istiyor. Bana da Pro özelliklerine ihtiyacım olmadığı gibi gereksiz buldum para vermeyi.
CapCut gibi kolay arayüzlü, sadece birkaç video daha düzenlemek kesmek veya ses eklemek için kullancağım ücretsiz bir program arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam youcut uygulaması vardı onda filigran eklemiyordu diye hatırlıyorum.

Capcut yerine animasyonlar için AlightMotion kullanman daha iyi olur. Onun dışında filigranı kaldırmak için başka edit programında onu kırpabilirsin. Örnek olarak Blurr'da filigran yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı