Ücretsiz Cloud Google VPS 668TL Fatura Çıkartıyor

hasbahce827

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba uzun süredir ücretsiz kullanıyordum ben ve çevremdeki insanlar da kullanıyor. Kontrol edeyim dedim birden karşıma böyle bir faturalandırma çıktı. Kart bölümün de sanal kart ekli para çekemiyor fakat benim endişem bu ücreti kesin alırlar mı benden?
-Benim bundan hiç haberim yoktu herhangi bir ayar veya yükseltme de yapmadım.

Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz sürüm 300 dolar geçerli sadece, sınırı aştıysam ve farkına varıp iptal etmediysen ondan olmuş olabilir. Bildiğim kadarıyla 3D kredi kartı güvenliği olmadan çekim yapabiliyorlar. Dikkatli ol eğer öyle birsey olursa zaman kaybetmeden bankaya veya Google a bildir.

Para çekmediği sürece bir sıkıntı olur mu sanal kartım ekli zaten...ama ben bu parayı ödeyemem acaba bir problem çıkarırlar mı

Herhangi bir sıkıntı çıktı mı bende ödenmemiş bir fatura olup olmadığını anlayamıyorum o günden beri bir şey yaşadınız mı

yok hocam birşey olmadı , öyle duruyor hala
Geri döndüğünüz için çok teşekkür ederim bende ödenmemiş bakiyem yok diye gözüküyor ama böyle hikayeler duyunca stresten ölüyorum sandım içimi rahatlattığınız için yeniden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…