Ücretsiz CRM sistemi önerisi

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Kurumsal bir firmada temel operasyonları takip edebileceğim bir CRM'e ihtiyacım var. Müşterilerin kaydını tutup durumlarını takip edebileceğim, müşterileri tek ekranda görüp not bırakabileceğim, yapılan satışları “satıldı” olarak işaretleyebileceğim, teklif oluşturup teklif sürecini izleyebileceğim, tekrar arama tarihlerini hatırlatabilecek bir yapıya ihtiyacım var.

Sistem bulut tabanlı olabilir ve mobil arayüz işi fazlasıyla görür. Kullanımının karmaşık olmaması, satış ekibinin günlük işini hızlandırması benim için önemli.

Ayrıca günlük ve haftalık arama sayıları, dönüşüm oranları, satış adetleri gibi temel metrikleri içeren istatistiksel grafiklerin yer aldığı bir raporlama ekranı da şart. Buna yakın çalışan bir çözüm önerisi arıyorum.

Kendim de bir program yapabilirim zorlarsam fakat şu anlık hazır ve ücretsiz bir programa ihtiyacım var. Excel'den ziyade daha detaylı bir sistem önceliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…