ibrahim 62627 Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar CS2'de ücretsiz server kurulabilir mi? Yani ücretsiz server kurayım ama siteden bakmadan kendim kurayım istiyorum. Serveri kurduktan sonra da plugin ekleyip VPS sunucusuna atabilir miyim? Counter-Strike eski oyunlarındaki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Arkadaşlar CS2'de ücretsiz server kurulabilir mi? Yani ücretsiz server kurayım ama siteden bakmadan kendim kurayım istiyorum. Serveri kurduktan sonra da plugin ekleyip VPS sunucusuna atabilir miyim? Counter-Strike eski oyunlarındaki gibi.
debr1s Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Ücretsiz bir vds sağlayicisi bulabilirsen mümkün. Burada csgo için anlatilmiş ama cs2 ile arasında degişen birşey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Ücretsiz bir vds sağlayicisi bulabilirsen mümkün. Burada csgo için anlatilmiş ama cs2 ile arasında degişen birşey yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İzleyerek yapabilirsin.