The C# guide has everything you need to learn C# and get started writing .NET apps. Learn C# programming - for beginning developers, developers new to C#, and experienced C# / .NET developers.
Kurslar, temeli sağlamak içindir, öyle bir kurs izleyip olunmaz, izlediğiniz kursla ilgili proje yaptıktan sonra varsa daha ileri kurs, ardından bir kitap okumalısınız, oyun yapmak, profesyonel değilse, 1-2 ay sonra yapılabilir.
Kurslar, temeli sağlamak içindir, öyle bir kurs izleyip olunmaz, izlediğiniz kursla ilgili proje yaptıktan sonra varsa daha ileri kurs, ardından bir kitap okumalısınız, oyun yapmak, profesyonel değilse, 1-2 ay sonra yapılabilir.
C#'ta nasıl ileri seviyeye gelebilirim temel seyleri ogrendikten sonra Enes bayramin YouTube'daki C# derslerini bitirdim gerisi Udemy de ben ücretsiz istiyorum var mi boyle bir şey?