D dallyfishek Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 32 21 Mayıs 2020 #1 Merhaba, yeni bir SSD aldım ve klonlama yapmak istiyorum. Henüz elime ulaşmadı ama şimdiden sormak istedim. Kanaldaki klonlama videosunu izledim ama altındaki yorumlar 2020 de ücretli olduğunu belirtiyor. Ücretsiz hangi program ile yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2020
Merhaba, yeni bir SSD aldım ve klonlama yapmak istiyorum. Henüz elime ulaşmadı ama şimdiden sormak istedim. Kanaldaki klonlama videosunu izledim ama altındaki yorumlar 2020 de ücretli olduğunu belirtiyor. Ücretsiz hangi program ile yapabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Mayıs 2020 #2 Söylediğin iyi oldu. Bakayım bir iki tane bilgisiz arkadaşa cevap vereyim... Program halen daha ücretsiz: Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com
Söylediğin iyi oldu. Bakayım bir iki tane bilgisiz arkadaşa cevap vereyim... Program halen daha ücretsiz: Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com
D dallyfishek Centipat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 32 21 Mayıs 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Söylediğin iyi oldu. Bakayım bir iki tane bilgisiz arkadaşa cevap vereyim... Program halen daha ücretsiz: Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Recep Baltaş dedi: Söylediğin iyi oldu. Bakayım bir iki tane bilgisiz arkadaşa cevap vereyim... Program halen daha ücretsiz: Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
gurbuzhome Decapat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #4 Recep Baltaş dedi: Söylediğin iyi oldu. Bakayım bir iki tane bilgisiz arkadaşa cevap vereyim... Program halen daha ücretsiz: Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece yedekleme için ücretsiz. Klonlama için programın satın alınması gerekiyor. Bence tekrar kontrol edin.
Recep Baltaş dedi: Söylediğin iyi oldu. Bakayım bir iki tane bilgisiz arkadaşa cevap vereyim... Program halen daha ücretsiz: Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece yedekleme için ücretsiz. Klonlama için programın satın alınması gerekiyor. Bence tekrar kontrol edin.