İntrasty Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 474 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #1 Ücretsiz bir biçimde domain almak istiyorum. Tk. CF. ML fark etmez. Freenom çalışmıyor nedense anlamadım.
Ücretsiz bir biçimde domain almak istiyorum. Tk. CF. ML fark etmez. Freenom çalışmıyor nedense anlamadım.
CrawLTR Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 infinityfree.net var hosting'de veriyor.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 24 Mayıs 2021 #3 İntrasty dedi: Ücretsiz bir biçimde domain almak istiyorum. Tk. CF. ML fark etmez. Freenom çalışmıyor nedense anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çok kısa bir alan adı veya özel isim oluşturacak gibi bir alan adı almaya çalışırsan para istiyor.
İntrasty dedi: Ücretsiz bir biçimde domain almak istiyorum. Tk. CF. ML fark etmez. Freenom çalışmıyor nedense anlamadım. Genişletmek için tıkla... Çok kısa bir alan adı veya özel isim oluşturacak gibi bir alan adı almaya çalışırsan para istiyor.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 21 Ocak 2022 #4 İntrasty dedi: Ücretsiz bir biçimde domain almak istiyorum. Freenom çalışmıyor nedense anlamadım. Genişletmek için tıkla... Freenom ne hatası veriyordu?
İntrasty dedi: Ücretsiz bir biçimde domain almak istiyorum. Freenom çalışmıyor nedense anlamadım. Genişletmek için tıkla... Freenom ne hatası veriyordu?