Wroxy35 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Selam, öncelikle Html/Css ve JavaScript bilgim var. Kendi sitemi kendim kodlayıp açmak istiyorum. Wix gibi sitelerde hepsi hazır templateler ile açılyıor. Kendi kodlarımla yazıp açabileceğim ücretsiz domain ve hosting sitesi var mı?
Selam, öncelikle Html/Css ve JavaScript bilgim var. Kendi sitemi kendim kodlayıp açmak istiyorum. Wix gibi sitelerde hepsi hazır templateler ile açılyıor. Kendi kodlarımla yazıp açabileceğim ücretsiz domain ve hosting sitesi var mı?
C Calone Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 523 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #2 Aylık 5-10 liraya 500MB alanı olan Hosting kiralayabilirsin kişisel websitesi olacağı için name.tr domain işini görür. Yıllık 7 TL Metunic üzerinde.
Aylık 5-10 liraya 500MB alanı olan Hosting kiralayabilirsin kişisel websitesi olacağı için name.tr domain işini görür. Yıllık 7 TL Metunic üzerinde.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Infinity Free kullanabilirsiniz. Her şeyi ücretsiz. Sadece Google'a indexlemem zor oldu ama belki benim beceriksizliğimdendir.
Infinity Free kullanabilirsiniz. Her şeyi ücretsiz. Sadece Google'a indexlemem zor oldu ama belki benim beceriksizliğimdendir.
sgbilisim Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek SG-Bilişim Yönetici 5 Ağustos 2022 #4 Freenom kullanarak .ga .ML .tk gibi uzantılı domainleri ücretsiz temin edebilirsiniz.