ibrahim413 Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #1 Merhabalar. Hosting şirketi için ücretsiz domain kaynağı lazım. Sadece domain lazım. Hosting’e gerek yok. Not: Dot.tk ve türevi istemiyorum. Çünkühangi alanadını girersem gireyim, almama izin vermiyor!
Merhabalar. Hosting şirketi için ücretsiz domain kaynağı lazım. Sadece domain lazım. Hosting’e gerek yok. Not: Dot.tk ve türevi istemiyorum. Çünkühangi alanadını girersem gireyim, almama izin vermiyor!
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.851 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #2 ibrahim413 dedi: Merhabalar. Hosting şirketi için ücretsiz domain kaynağı lazım. Sadece domain lazım. Hosting’e gerek yok. Not: Dot.tk ve türevi istemiyorum. Çünkühangi alanadını girersem gireyim, almama izin vermiyor! Genişletmek için tıkla... Ücretsiz zor bulursunuz. Anca wordpress falan olur ona da dosyalarınızı kuramazsınız
ibrahim413 dedi: Merhabalar. Hosting şirketi için ücretsiz domain kaynağı lazım. Sadece domain lazım. Hosting’e gerek yok. Not: Dot.tk ve türevi istemiyorum. Çünkühangi alanadını girersem gireyim, almama izin vermiyor! Genişletmek için tıkla... Ücretsiz zor bulursunuz. Anca wordpress falan olur ona da dosyalarınızı kuramazsınız
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.608 Makaleler 3 Çözümler 66 1 Nisan 2020 #3 "biz.nf" sitesi c1.biz uzantılı veriyor.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Nisan 2020 #4 Ücretsiz domain alacağınıza almayın ciddiyim. GoDaddy gibi firmaların internette kuponları oluyor onları girerek ucuza ".com" domain alabilirsiniz.
Ücretsiz domain alacağınıza almayın ciddiyim. GoDaddy gibi firmaların internette kuponları oluyor onları girerek ucuza ".com" domain alabilirsiniz.
ibrahim413 Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2020 #5 Teşekkürler.
C cilginarici Femtopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 2 25 Temmuz 2020 #6 ibrahim413 dedi: Merhabalar. Hosting şirketi için ücretsiz domain kaynağı lazım. Sadece domain lazım. Hosting’e gerek yok. Not: Dot.tk ve türevi istemiyorum. Çünkühangi alanadını girersem gireyim, almama izin vermiyor! Genişletmek için tıkla... Hosting şirketi için mi doğru mu okudum? Yani hosting şirketi kuracaksınız ve ücretsiz domain mi arıyorsunuz?
ibrahim413 dedi: Merhabalar. Hosting şirketi için ücretsiz domain kaynağı lazım. Sadece domain lazım. Hosting’e gerek yok. Not: Dot.tk ve türevi istemiyorum. Çünkühangi alanadını girersem gireyim, almama izin vermiyor! Genişletmek için tıkla... Hosting şirketi için mi doğru mu okudum? Yani hosting şirketi kuracaksınız ve ücretsiz domain mi arıyorsunuz?
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 8 Ağustos 2020 #7 freenom