Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Dün yaklaşık 2 saat video için uğraştım edit yaptım sonra bir bakayım dedim nasıl oldu diye, bir baktım edit yaptığım programın yazısı çıktı. Bana tamamen ücretsiz kolay edit programı önerisi lazım, para vermek istemiyorum. PC için lazım. (Crackle de uğraşmak istemiyorum)
Dün yaklaşık 2 saat video için uğraştım edit yaptım sonra bir bakayım dedim nasıl oldu diye, bir baktım edit yaptığım programın yazısı çıktı. Bana tamamen ücretsiz kolay edit programı önerisi lazım, para vermek istemiyorum. PC için lazım. (Crackle de uğraşmak istemiyorum)
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 19 Ekim 2020 #2 Movavi video editör ile birçok işlemi yapabilirsin. (Deneme sürümü)
Hank Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 284 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #3 Shotcut kesinlikle tavsiye ederim. Hem kolay hem de ücretsiz ve paralı olan programlardan daha fazla özelliğe sahip.
Shotcut kesinlikle tavsiye ederim. Hem kolay hem de ücretsiz ve paralı olan programlardan daha fazla özelliğe sahip.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 19 Ekim 2020 #4 Bandicut da olabilir eğer profesyonel biçim de yapmayacaksan.
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #5 Hank dedi: Shotcut kesinlikle tavsiye ederim. Hem kolay hem de ücretsiz ve paralı olan programlardan daha fazla özelliğe sahip. Genişletmek için tıkla... Para falan istemiyor dimi yazı filanda çıkmıyor. Ona göre kurcam.
Hank dedi: Shotcut kesinlikle tavsiye ederim. Hem kolay hem de ücretsiz ve paralı olan programlardan daha fazla özelliğe sahip. Genişletmek için tıkla... Para falan istemiyor dimi yazı filanda çıkmıyor. Ona göre kurcam.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 19 Ekim 2020 #7 DaVinci Resolve deneyebilirsiniz.
Hank Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 284 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #8 Mustafa Yurtalan dedi: Para falan istemiyor dimi yazı filanda çıkmıyor. Ona göre kurcam. Genişletmek için tıkla... Hayır, kurabilirsin.
Mustafa Yurtalan dedi: Para falan istemiyor dimi yazı filanda çıkmıyor. Ona göre kurcam. Genişletmek için tıkla... Hayır, kurabilirsin.
MertE. Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 145 Yer İskenderun, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #9 Hitfilm Express veya DaVinci Resolve. *DaVinci Resolve tavsiyemdir.
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #10 MertE. dedi: Hitfilm Express veya DaVinci Resolve. *DaVinci Resolve tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Para istemiyor dimi.
MertE. dedi: Hitfilm Express veya DaVinci Resolve. *DaVinci Resolve tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Para istemiyor dimi.