H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #11 Herkese önerisi için teşekkür ediyorum deneyeceğim
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 6 Ağustos 2023 #12 esyal21 dedi: Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks gibi mobil uygulamaları PC'ye getirten uygulamalar var hem ben APK indirdim PC'ye. esyal21 dedi: Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Hocam illa hata aramayın CapCut'ta mobilde çalışıyor.
esyal21 dedi: Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Hocam BlueStacks gibi mobil uygulamaları PC'ye getirten uygulamalar var hem ben APK indirdim PC'ye. esyal21 dedi: Bilgisayar? Genişletmek için tıkla... Hocam illa hata aramayın CapCut'ta mobilde çalışıyor.
H3rus Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 mobius dedi: Hocam BlueStacks gibi mobil uygulamaları PC'ye getirten uygulamalar var hem ben APK indirdim PC'ye. Hocam illa hata aramayın CapCut'ta mobilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... CapCut için BlueStacks indirmene gerek yok CapCut'un kendi uygulaması var diye biliyorum.
mobius dedi: Hocam BlueStacks gibi mobil uygulamaları PC'ye getirten uygulamalar var hem ben APK indirdim PC'ye. Hocam illa hata aramayın CapCut'ta mobilde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... CapCut için BlueStacks indirmene gerek yok CapCut'un kendi uygulaması var diye biliyorum.
mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 6 Ağustos 2023 #14 H3rus dedi: CapCut için BlueStacks indirmene gerek yok CapCut'un kendi uygulaması var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam.
H3rus dedi: CapCut için BlueStacks indirmene gerek yok CapCut'un kendi uygulaması var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam.