AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #1 Aşağıdaki bağlantıya tıklayıp yeni bir hesap açarak 1 yıllık lisansınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Not: VPN ile konumunuzu İngiltere (England) olarak ayarlamalısınız. Aksi takdirde sayfaya ulaşılamayacaktır. My F-Secure Multi-device protection for a worry-free online life. Protect your computers, smartphones, and tablets with an all-in-one solution. my.f-secure.com Sürprizbozan: Uyarı F-Secure nasıldır, geçilir mi, tavsiye eder misiniz gibi sorularınızı lütfen kendi konunuzu açarak sorun. Son düzenleme: 28 Eylül 2021
Aşağıdaki bağlantıya tıklayıp yeni bir hesap açarak 1 yıllık lisansınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Not: VPN ile konumunuzu İngiltere (England) olarak ayarlamalısınız. Aksi takdirde sayfaya ulaşılamayacaktır. My F-Secure Multi-device protection for a worry-free online life. Protect your computers, smartphones, and tablets with an all-in-one solution. my.f-secure.com Sürprizbozan: Uyarı F-Secure nasıldır, geçilir mi, tavsiye eder misiniz gibi sorularınızı lütfen kendi konunuzu açarak sorun.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Eylül 2021 #2 Vay be! Duygulandim. Yillar yillar once Symbian isletim sistemi tuslu cihazlarda kullanirdim. Daha duymadim adini sanini, bu konu disinda.
Vay be! Duygulandim. Yillar yillar once Symbian isletim sistemi tuslu cihazlarda kullanirdim. Daha duymadim adini sanini, bu konu disinda.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #3 Programın amacı nedir? (Hayatımda ilk defa duydum.) 1 yıllık beleş kampanya bittikten sonra para vermeden iptal etme var mı?
Programın amacı nedir? (Hayatımda ilk defa duydum.) 1 yıllık beleş kampanya bittikten sonra para vermeden iptal etme var mı?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #4 mike_wazowski_bruh dedi: Programın amacı nedir? (Hayatımda ilk defa duydum.) 1 yıllık beleş kampanya bittikten sonra para vermeden iptal etme var mı? Genişletmek için tıkla... Bir antivirüs yazılımı. Zaten kredi kartı bilgisi vesaire vermiyorsunuz, haliyle para kesemez.
mike_wazowski_bruh dedi: Programın amacı nedir? (Hayatımda ilk defa duydum.) 1 yıllık beleş kampanya bittikten sonra para vermeden iptal etme var mı? Genişletmek için tıkla... Bir antivirüs yazılımı. Zaten kredi kartı bilgisi vesaire vermiyorsunuz, haliyle para kesemez.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #5 Ben de yıllar yıllar önce denemiş, bir süre kullanmış ve PC'de yaptığı performans sıkıntılarından sonra kaldırmıştım. O zamanlar meraktan çok antivirüsü denemişliğim var. Şu an Norton kullanmasam yine denerdim. İhtiyacı olan kaçırmasın bence. Son düzenleme: 28 Eylül 2021
Ben de yıllar yıllar önce denemiş, bir süre kullanmış ve PC'de yaptığı performans sıkıntılarından sonra kaldırmıştım. O zamanlar meraktan çok antivirüsü denemişliğim var. Şu an Norton kullanmasam yine denerdim. İhtiyacı olan kaçırmasın bence.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.208 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 28 Eylül 2021 #6 Eski bir yazılım epeydir ismini duymamıştım. Ücretsiz olması iyi olmuş, antivirüs isteyenler kaçırmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2021
Eski bir yazılım epeydir ismini duymamıştım. Ücretsiz olması iyi olmuş, antivirüs isteyenler kaçırmasın.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #7 Güncel AV-Test sonuçlarına baktım. Koruyuculuğu iyi durumda F-Secure'un. Merak eden varsa bu da ek bilgi olsun.
Güncel AV-Test sonuçlarına baktım. Koruyuculuğu iyi durumda F-Secure'un. Merak eden varsa bu da ek bilgi olsun.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 28 Eylül 2021 #8 Deneyelim bakalım nasılmış. Teşekkürler.