B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #1 Merhabalar arkadaşlar, bu Facebook Lite'nin mantığı anlamadım ama internet yokken kullanılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2015
Merhabalar arkadaşlar, bu Facebook Lite'nin mantığı anlamadım ama internet yokken kullanılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kadıköy Ziyaretçi 20 Nisan 2015 #2 Mantığı şu, eski kasan telefonlar da facebook kullanabilsin diye lite yani hafif versiyonunu yapmışlar.
Mantığı şu, eski kasan telefonlar da facebook kullanabilsin diye lite yani hafif versiyonunu yapmışlar.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #3 Silinen üye dedi: Mantığı şu, eski kasan telefonlar da facebook kullanabilsin diye lite yani hafif versiyonunu yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl ücretsiz girebiliyor.
Silinen üye dedi: Mantığı şu, eski kasan telefonlar da facebook kullanabilsin diye lite yani hafif versiyonunu yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl ücretsiz girebiliyor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #5 Silinen üye dedi: Mobil veri de Wifi de kapalı yine de giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Mobil veri açık olacak. Ama internet olmayacak.
Silinen üye dedi: Mobil veri de Wifi de kapalı yine de giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Mobil veri açık olacak. Ama internet olmayacak.
U ulusoy61 Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #6 Ben de internet paketim olmadığı zamanlarda kullanıyorum Facebook Lite uygulamasını ama bazen girmemezlik yapıyor.
Ben de internet paketim olmadığı zamanlarda kullanıyorum Facebook Lite uygulamasını ama bazen girmemezlik yapıyor.
K Kadıköy Ziyaretçi 20 Nisan 2015 #7 Turkcellde vardı böyle birşey whatsapp kullanılabiliyordu, ona benzer bir durum. Yine turkcellde mi oluyor? Her hatta işe yarıyor mu deneyen var mı?
Turkcellde vardı böyle birşey whatsapp kullanılabiliyordu, ona benzer bir durum. Yine turkcellde mi oluyor? Her hatta işe yarıyor mu deneyen var mı?
kocvolkan Kilopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 185 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #8 İnternet paketi yok değildir, muhtemelen hızı 96kbps'e düşürülmüştür. O hızla da sayfalar açılmaz ama bağlantı yine olur. O bağlantı da Facebook Lite uygulaması için yeterli.
İnternet paketi yok değildir, muhtemelen hızı 96kbps'e düşürülmüştür. O hızla da sayfalar açılmaz ama bağlantı yine olur. O bağlantı da Facebook Lite uygulaması için yeterli.
Someone Else Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #9 Bizzat kendim denedim internetim olmadığı halde paket veriyi açıp kullana biliyorsun bu Turkcell'in bir açığıdır.
Bizzat kendim denedim internetim olmadığı halde paket veriyi açıp kullana biliyorsun bu Turkcell'in bir açığıdır.