Ücretsiz Fall Guys alınabilir mi?

Tamam bazı marketlerde e pin satılıyor gidip alabilirsin kart gerekmez.
Ya onu'yapmasını Ben'de biliyorum ama annem'anlıyor mesela diyom bana para verir'misin marketten cipsi alacağım'diyom ama diyor ben alırım sana.

Yaşın bayağı küçük sanırım. Annene güzelce anlat arkadaşlarının oynadığını senin oynayamadığını söyle geri kafalı biri değilse anlayışla karşılayacaktır.

Ya onu'yapmasını Ben'de biliyorum ama annem'anlıyor mesela diyom bana para verir'misin marketten cipsi alacağım'diyom ama diyor ben alırım sana.

Annenden oyun için izin istemelisin o zaman arkadaşlarınla birlikte oynamak için istediğini söyle.

Ailenin henüz kabul görmediği bir bilgisayar oyununu satın alman için biz ön ayak olmayalım. Konuyu kendileri ile görüşüp anlatmalısın. Forum olarak biz karışmayalım ve konu kapansın.

Bayağ denedim ama işe yaramıyor.

Öncelikle oyunlara ayıracağın zamana türkçeni geliştirirsen senin için daha iyi olur dostum. Yaşın küçük o belli zaten. Alamıyorsan yapacak bir şey yok harçlığını biriktirip bir şekilde almayı dene biz buradan bir şey yapamayız.

Öncellikle annenin kredi kartını dizlayip bana söyleceğin 4 şey var:
11 hanelik kart numarasi.
Secure code ve kartın son kullanma tarihi.
Son olarak kartın şifresi sana Fall Guys alırım bu sayede

Öncellikle annenin kredi kartını dizlayip bana söyleceğin 4 şey var:
11 hanelik kart numarasi.
Secure code ve kartın son kullanma tarihi.
Son olarak kartın şifresi sana Fall Guys alırım bu sayede
Ne kadar iyi niyetli bir insansınız hocam hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…