Merhaba, FL Studio'nun deneme sürümünü kullanıyordum ama süresi bitti ve lisans almaya ne yazık ki param yok. Ücretsiz bir şekilde indirebilir miyim, bir yolu var mı?
Merhaba, FL Studio'nun deneme sürümünü kullanıyordum ama süresi bitti ve lisans almaya ne yazık ki param yok. Ücretsiz bir şekilde indirebilir miyim, bir yolu var mı?
Merhaba, FL Studio'nun deneme sürümünü kullanıyordum ama süresi bitti ve lisans almaya ne yazık ki param yok. Ücretsiz bir şekilde indirebilir miyim, bir yolu var m
Hocam eskiden FL Studio'nun deneme sürümünde süre sınırı yoktu eğer indiriliyorsa FL Studio 21'i kendi sitesinden indirin. Ben 1 yıl kadar öyle kullanmıştım fakat çoğu özellikten mahrum olarak.(kaydedilen projeyi geri açma, make unique gibi).eğer yoksa ücretsiz DAW'lara yönelebilirsiniz veya yanlış bilmiyorsan Ableton Live'ın deneme sürümünde yeni maille devam edebiliyorsunuz. Bunlar sizi götürür fakat eğer ileride lisans almak istiyorsanız Live FL Studio'ya göre çok pahalı bunları da bir gözden geçirin derim. Yardıma ihtiyacınız olursa açtığınız konuya beni etiketlerseniz yardımcı olurum.