4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 15 Şubat 2023 #1 Klasik gitarım var bir adet ve bunu çalabilmek istiyorum. Çalabilmek için nereden ders bakmalıyım? Not: 5 kuruş para yok
Klasik gitarım var bir adet ve bunu çalabilmek istiyorum. Çalabilmek için nereden ders bakmalıyım? Not: 5 kuruş para yok
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 1 Çözümler 37 15 Şubat 2023 #2 YouTube üzerinden eğitim videoları izleyebilirsiniz. Arkadaşım bu şekilde akustik ve electro çalmayı öğrenmişti.
YouTube üzerinden eğitim videoları izleyebilirsiniz. Arkadaşım bu şekilde akustik ve electro çalmayı öğrenmişti.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 15 Şubat 2023 #3 492457 dedi: Klasik gitarım var bir adet ve bunu çalabilmek istiyorum. Çalabilmek için nereden ders bakmalıyım? Not: 5 kuruş para yok Genişletmek için tıkla... Siz kendinize yetersiniz, birkaç video izledikten sonra arama motorunuza"(Şarkı İsmi) Akor" yazarak istediğiniz şarkıyı çalabileceksiniz.
492457 dedi: Klasik gitarım var bir adet ve bunu çalabilmek istiyorum. Çalabilmek için nereden ders bakmalıyım? Not: 5 kuruş para yok Genişletmek için tıkla... Siz kendinize yetersiniz, birkaç video izledikten sonra arama motorunuza"(Şarkı İsmi) Akor" yazarak istediğiniz şarkıyı çalabileceksiniz.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 15 Şubat 2023 #4 513252 dedi: Siz kendinize yetersiniz, birkaç video izledikten sonra arama motorunuza"(şarkı ismi) akor" yazarak istediğiniz şarkıyı çalabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer o kadar kolaysa. Ama değildir ya? Öyle midir? ExellionTR dedi: YouTube üzerinden eğitim videoları izleyebilirsiniz. Arkadaşım bu şekilde akustik ve electro çalmayı öğrenmişti. Genişletmek için tıkla... İnanır mısınız sadece mor ve ötesi deli çalabilmek için hepsi.
513252 dedi: Siz kendinize yetersiniz, birkaç video izledikten sonra arama motorunuza"(şarkı ismi) akor" yazarak istediğiniz şarkıyı çalabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer o kadar kolaysa. Ama değildir ya? Öyle midir? ExellionTR dedi: YouTube üzerinden eğitim videoları izleyebilirsiniz. Arkadaşım bu şekilde akustik ve electro çalmayı öğrenmişti. Genişletmek için tıkla... İnanır mısınız sadece mor ve ötesi deli çalabilmek için hepsi.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 16 Şubat 2023 #5 492457 dedi: Eğer o kadar kolaysa. Ama değildir ya? Öyle midir? İnanır mısınız sadece mor ve ötesi deli çalabilmek için hepsi. Genişletmek için tıkla... 3 ay sonra Duman şarkılarını akıcı bir şekilde çalabileceksiniz.
492457 dedi: Eğer o kadar kolaysa. Ama değildir ya? Öyle midir? İnanır mısınız sadece mor ve ötesi deli çalabilmek için hepsi. Genişletmek için tıkla... 3 ay sonra Duman şarkılarını akıcı bir şekilde çalabileceksiniz.