ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Ücretsiz kolay grafik tasarım programları öneriniz var mı arkadaşlar? Yeni başladım. Ben Photopea kullanıyordum da artık kullanılmıyor.
Ücretsiz kolay grafik tasarım programları öneriniz var mı arkadaşlar? Yeni başladım. Ben Photopea kullanıyordum da artık kullanılmıyor.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 GIMP tavsiye ederim.
Stirkless Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #3 2D Photoshop benzeri bir program istiyorsanız Gimp olabilir, 3D'de ise Blender öneririm.
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 HABAR dedi: GIMP tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Stirkless dedi: 2D Photoshop benzeri bir program istiyorsanız GIMP olabilir, 3D'de ise Blender öneririm. Genişletmek için tıkla... GIMP kolay bir program mı ben ortalama ppler yapacağımcamda.
HABAR dedi: GIMP tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Stirkless dedi: 2D Photoshop benzeri bir program istiyorsanız GIMP olabilir, 3D'de ise Blender öneririm. Genişletmek için tıkla... GIMP kolay bir program mı ben ortalama ppler yapacağımcamda.
Kiratovic Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Ataşehir - İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Industrial Engineer @FarkLabs 9 Haziran 2021 #5 https://www.canva.com/tr_tr/ Bu siteyi kullanabilirsin ismi Canva. Hem çok kaliteli hem basit ve oldukça ünlü influencerlar arasında.
https://www.canva.com/tr_tr/ Bu siteyi kullanabilirsin ismi Canva. Hem çok kaliteli hem basit ve oldukça ünlü influencerlar arasında.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #6 Evet kolay bir program. Arayüzüne alışamazsanız PhotoGIMP projesine bakabilirsiniz. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet kolay bir program. Arayüzüne alışamazsanız PhotoGIMP projesine bakabilirsiniz. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
chon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 1.169 Çözümler 3 Yer Milky Way 9 Haziran 2021 #7 Adobe'nin bundan haberi var mı acaba?
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #8 Korsana destek yok!
Stirkless Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #9 ARASMDN1 dedi: GIMP kolay bir program mı ben ortalama ppler yapacağımcamda. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan birkaç video izleyerek kullanabilecek kadar öğrenebilirsiniz, zaten kullana kullana daha da profesyonelleşeceksiniz.
ARASMDN1 dedi: GIMP kolay bir program mı ben ortalama ppler yapacağımcamda. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan birkaç video izleyerek kullanabilecek kadar öğrenebilirsiniz, zaten kullana kullana daha da profesyonelleşeceksiniz.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 9 Haziran 2021 #10 GIMP macOS'da da yükleniyor mu?