Ücretsiz GTA V Nasıl Alınır?

turkish fish

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.
Babam sağ olsun alamadım ücretsiz GTA V'i. Şimdi nasıl alabilirim? Ya da ücretsiz hesabını verebilecek biri var mı?
Ve oyun hile doldu mu? Bulsam da eğlenceli olmayacağından korkuyorum.

Artık bulamazsın ama arkadaşlar 3-5 tane stoklamışlardır (!) Biri sana verir umarım.

Son zamanlarda hile oldukça azaldı. Epic Games döneminde hileden geçilmiyordu şimdi rahatlama geldi. Elimde hesap yok maalesef.

Merhaba arkadaşlar.
Babam sağ olsun alamadım ücretsiz GTA V'i. Şimdi nasıl alabilirim? Ya da ücretsiz hesabını verebilecek biri var mı?
Ve oyun hile doldu mu? Bulsam da eğlenceli olmayacağından korkuyorum.

Hocam en az birtane hesap verecek bulursun sakın para ile alma. Şahsen benim Steam'im de vardı. Ben sadece yine de bulunsan diye Epic Games hesabıma da aldım. Fakat görgüsüz gibi 9-10 tane almak saçma geldi. Umarım bu görgüsüzlük işine yararda oyununu oynarsın. Soruna gelirsek maalesef oyun hile dolu. Hani dolaşırken bir anda turuncu bir top olabilirsin. Ama eğlenceni bozmaz (griefer hileciler gelmezse).

5-10 liraya bir sürü sitede vardır. Oradan güvenli satıcı bulup alabilirsiniz.

Ben bedavaya GTA 5 veririm ama hesabımı veremem maalesef ona GTA 5'i atma şansım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…