Güvenilir olmadığını söylüyorlar.Ücretsiz olup yüksek performans sağlayan hosting bulman zor. Ama ınfinityfree'yi biliyorum büyük bir sitede kullanmayı düşünmüyorsan işini görür. Free Web Hosting with PHP and MySQL
Ne amaçla kullanacaksınız? Eğer kısa süreli ufak bir site yapma amacın varsa attığım linkteki hosting gayet yeterli. Lise zamanı bende kullanmıştım.Güvenilir olmadığını söylüyorlar.
Başlangıç için kullanmayı düşünüyorum.Ne amaçla kullanacaksınız? Eğer kısa süreli ufak bir site yapma amacın varsa attığım linkteki hosting gayet yeterli. Lise zamanı bende kullanmıştım.
Deneme amaçlı kullanacaksan olabilir. İlerde ücretli olarak daha kaliteli bir hostinge geçersin.Başlangıç için kullanmayı düşünüyorum.
Kurulum için önerebileceğiniz bir kaynak var mı?Deneme amaçlı kullanacaksan olabilir. İlerde ücretli olarak daha kaliteli bir hostinge geçersin.
Kurulum için önerebileceğiniz bir kaynak var mı?
@Akın315
Tesekkurler.Kurulumu zaten basit kayıt olduktan sonra create account dersin anlarsın zaten gerisinin ne olacağını ayrıca bir sorunun olursa InfinityFree Forum bu da hostingin kendi forum sitesi burada daha sağlıklı bilgi alabilirsin.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.