Ücretsiz hosting önerisi

gns.bugra

Hectopat
Daha fazla  
Freenom üzerinden domain aldım. Peki ücretsiz SMM panel kurabileceğim bir Hosting sitesi önerir misiniz? Sadece ücretsiz.

Github Pages kullanin. Domain ve hosting ucretsiz.

Onlara bakacağım ama siz yine de bana bir hosting sitesi önerir misiniz.

GitHub Pages sadece HTML/CSS/JS destekliyor, evet güzel bir araç ama SMM Panel'e uygun olduğunu zannetmiyorum. O panel phpdir büyük ihtimalle. InfinityFree işinizi görür sanırım.

GitHub Pages sadece HTML/CSS/JS destekliyor, evet güzel bir araç ama SMM Panel'e uygun olduğunu zannetmiyorum. O panel phpdir büyük ihtimalle. InfinityFree işinizi görür sanırım.

Tk domainleri banlanmış bu yüzden attığınız siteyi kullanamıyorum.

Sanırsam ücretsiz bir domaini onlar bana verdiler.

Tk domainleri banlanmış bu yüzden attığınız siteyi kullanamıyorum.
Freenom domainlerinden sadece .tk'ya izin vermiyorlar diye biliyorum. .cf falan kullanabilirsiniz. Ayrıca rf.gd subdomaini veriyorlar, sanırım ondan bahsediyorsunuz. Onu da kullanabilirsiniz isterseniz.

Freenom domainlerinden sadece .tk'ya izin vermiyorlar diye biliyorum. .cf falan kullanabilirsiniz. Ayrıca rf.gd subdomaini veriyorlar, sanırım ondan bahsediyorsunuz. Onu da kullanabilirsiniz isterseniz.

Hocam control panele tıkladım Monsta FTP'ye attı File Manager'daki FTP Details'den oraları doldurdum fakat host ve initial directory'e ne yazmam lazım file manager'a login olmak için?

Anlayamadım hocam, çok da sık InfinityFree kullanan birisi değilim. Maalesef yardımcı olamayacağım.

Hocam peki dosya yüklerken yarıda kalıyor zip dosyası yüklüyorum extract olmuyor onu biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…