xankony Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 16 Şubat 2021 #11 cengover_ekin dedi: Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Siz Github ya da başka bir platforma koymazsanız kimse sizin kodlarınızı göremez. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler istediğime çok ulaşamasam da oldu.
cengover_ekin dedi: Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Siz Github ya da başka bir platforma koymazsanız kimse sizin kodlarınızı göremez. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler istediğime çok ulaşamasam da oldu.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 16 Şubat 2021 #12 xankony dedi: Kodlama da sıkıntı yok. Hocam benim bahsettiğim bildiğim kod yazma platformlarından insanların kodlarıma ulaşabilmesi. Genişletmek için tıkla... Kod yazma platformları yerine Visual Studio kullanın o halde? Umarım ben ısrarla yanlış anlamıyorumdur dediğinizi.
xankony dedi: Kodlama da sıkıntı yok. Hocam benim bahsettiğim bildiğim kod yazma platformlarından insanların kodlarıma ulaşabilmesi. Genişletmek için tıkla... Kod yazma platformları yerine Visual Studio kullanın o halde? Umarım ben ısrarla yanlış anlamıyorumdur dediğinizi.