E efmanturk Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Python öğrenmek istiyorum ve şu sıralar maddi açıdan sıkıntılar içindeyim. Bedava kaynak önerir misiniz?
Python öğrenmek istiyorum ve şu sıralar maddi açıdan sıkıntılar içindeyim. Bedava kaynak önerir misiniz?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #2 YouTube ve Github.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 11 Temmuz 2023 #3 efmanturk dedi: Python öğrenmek istiyorum ve şu sıralar maddi açıdan sıkıntılar içindeyim. Bedava kaynak önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... CS50's Introduction to Programming with Python An introduction to programming using Python, a popular language for general-purpose programming, data science, web programming, and more. cs50.harvard.edu
efmanturk dedi: Python öğrenmek istiyorum ve şu sıralar maddi açıdan sıkıntılar içindeyim. Bedava kaynak önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... CS50's Introduction to Programming with Python An introduction to programming using Python, a popular language for general-purpose programming, data science, web programming, and more. cs50.harvard.edu