Rehber Ücretsiz kendi Wireguard VPN sunucunuzu oluşturun

Arayüz değişikliği yüzüden amazon kısmı biraz zor olsa da yaptım, çalışıyor Sağolun hocam rehber için. Ayrıca dolar değil 1TL kesiyor şuan Amazon doğrulama için haberiniz olsun.

Olmaz,
80 portu için konudaki işlemleri uygularsanız ve ayarları konudaki gibi güncellerseniz çalışır.
Kırk farklı şekilde wireguard kurdum hiçbirinde başarılı şekilde bağlanamadım. Portu ne kadar değiştirsem de işe yaramadı. Nasıl bir engelleme mevcut aşmak için ne yapabiliriz?

Hocam telefondan da bağlanabilir miyiz bu vpn e?

bir de ücretli heralde bu artık değil mi? amazonun arayüzü değişmiş de en ucuz aylık 3.5 dolar görüyorum ubuntu 20.04 seçince

Son düzenleme:
Hocam telefondan da bağlanabilir miyiz bu vpn e?
Evet baglanabiliyorsun.

bir de ücretli heralde bu artık değil mi? amazonun arayüzü değişmiş de en ucuz aylık 3.5 dolar görüyorum ubuntu 20.04 seçince
Su an kontrol ettigimde hala 12 aylik 750 saatlik ucretsiz plan gorebiliyorum. Aws free tier olarak aratirsaniz dogru kisma ulasabilirsiniz.

Evet baglanabiliyorsun.

Su an kontrol ettigimde hala 12 aylik 750 saatlik ucretsiz plan gorebiliyorum. Aws free tier olarak aratirsaniz dogru kisma ulasabilirsiniz.
nerede aratmam lazım acaba? Kusura bakmayın hiç bilgim yok bu konuyla alakalı da amazon Lightsail diye ayrı bir sayfada yapılıyor heralde artık bu, orada create an instance diyip ubuntuyu seçince aşağıda select a size kısmında minimum 5 dolar gösteriyor.

Ben bu linkten girip kaydolup kullanabilmistim. Kaydolduktan sonra console kisminda ec2 falan goreceksin oradan ilerleyebilirsin.

Bu hizmeti kullanan varmı? Birşey rica edicektim, bir ping taraması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…