370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #31 Mr.Tech dedi: Hakikaten çok merak ettim niye sorduğunuzu Genişletmek için tıkla... Hocam kodları kendiniz mi satın alıyorsunuz yoksa sponsor gibi bir şey mi? Sonradan başımıza bir iş gelmesin aman.
Mr.Tech dedi: Hakikaten çok merak ettim niye sorduğunuzu Genişletmek için tıkla... Hocam kodları kendiniz mi satın alıyorsunuz yoksa sponsor gibi bir şey mi? Sonradan başımıza bir iş gelmesin aman.
M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #32 370728 dedi: Hocam kodları kendiniz mi satın alıyorsunuz yoksa sponsor gibi bir şey mi? Sonradan başımıza bir iş gelmesin aman. Genişletmek için tıkla... Başınıza nasıl bir iş gelmesinden korktuğunuzu anlamadım ama sorunuza cevap verecek olursak kendimin sponsoruyum
370728 dedi: Hocam kodları kendiniz mi satın alıyorsunuz yoksa sponsor gibi bir şey mi? Sonradan başımıza bir iş gelmesin aman. Genişletmek için tıkla... Başınıza nasıl bir iş gelmesinden korktuğunuzu anlamadım ama sorunuza cevap verecek olursak kendimin sponsoruyum
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #33 Mr.Tech dedi: Başınıza nasıl bir iş gelmesinden korktuğunuzu anlamadım ama sorunuza cevap verecek olursak kendimin sponsoruyum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, benim boş kaygılarım sanırım(bu konularda takınlıyım birazcık). Teşekkürler tekrardan kod için, Allah fazlasını versin.
Mr.Tech dedi: Başınıza nasıl bir iş gelmesinden korktuğunuzu anlamadım ama sorunuza cevap verecek olursak kendimin sponsoruyum Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, benim boş kaygılarım sanırım(bu konularda takınlıyım birazcık). Teşekkürler tekrardan kod için, Allah fazlasını versin.
M Mr.Tech Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 439 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #34 370728 dedi: Bilmiyorum hocam, benim boş kaygılarım sanırım(bu konularda takınlıyım birazcık). Teşekkürler tekrardan kod için, Allah fazlasını versin. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
370728 dedi: Bilmiyorum hocam, benim boş kaygılarım sanırım(bu konularda takınlıyım birazcık). Teşekkürler tekrardan kod için, Allah fazlasını versin. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 27 Nisan 2021 #35 Blondie dedi: İhtiyacın olmadığı halde sırf beleş diye alıyorsan o da senin kişiliğin ile alakalı biraz. Genişletmek için tıkla... Eee? Biliyoruz zaten, ben beleşçiyim.
Blondie dedi: İhtiyacın olmadığı halde sırf beleş diye alıyorsan o da senin kişiliğin ile alakalı biraz. Genişletmek için tıkla... Eee? Biliyoruz zaten, ben beleşçiyim.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #36 Hani bana hani bana.