METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.364 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Mayıs 2023 #51 562410 dedi: Ben bu konuda diyorum ki Free olarak antivirüs panda öneriyorum ücretli sürümü önermedim nereye çekmeye çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben bir yere çekmeye çalışmıyorum asıl sen nereye çekmeye çalışıyorsun? Ben zaten panda Free önermene laf etmedim. Ben ücretsiz diye bir beklenti olmaması gerektiği, düşüncesini eleştirdim sadece.
562410 dedi: Ben bu konuda diyorum ki Free olarak antivirüs panda öneriyorum ücretli sürümü önermedim nereye çekmeye çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben bir yere çekmeye çalışmıyorum asıl sen nereye çekmeye çalışıyorsun? Ben zaten panda Free önermene laf etmedim. Ben ücretsiz diye bir beklenti olmaması gerektiği, düşüncesini eleştirdim sadece.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 23 Mayıs 2023 #52 Max ESET antivirüs.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 23 Mayıs 2023 #53 Framboğaz dedi: Eskiden PC'ye Trojan kaçtığında ESET'e sığınmıştım o da virüse sığınmıştı çalışmıyordu uygulama şu anda nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bir yerden tanıdık geliyor bana.
Framboğaz dedi: Eskiden PC'ye Trojan kaçtığında ESET'e sığınmıştım o da virüse sığınmıştı çalışmıyordu uygulama şu anda nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu bir yerden tanıdık geliyor bana.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #54 Bilinçli bir kullanıcı için Windows Defender yeter de artar.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #55 598256 dedi: Dostum gözünü seveyim bir dur Genişletmek için tıkla... Duramam Atamın yolundan ilerliyorum ülkeyi virüslerden arındırıp muasır medeniyetler seviyesine getiricem.
598256 dedi: Dostum gözünü seveyim bir dur Genişletmek için tıkla... Duramam Atamın yolundan ilerliyorum ülkeyi virüslerden arındırıp muasır medeniyetler seviyesine getiricem.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.364 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Mayıs 2023 #56 Aurora1 dedi: ESET iyi diye duymuştum. (Kaspersky harici öneri yaptığım için büyük ihtimal saçma kırmızı bir butonla tepkilendirileceğim.) Genişletmek için tıkla... Duyumlarla yetinmeyin siz de kullanıp bakın bence. Gayet de Kaspersky'e taş çıkarır bir program geri kalır bir yanı yoktur sanırım.
Aurora1 dedi: ESET iyi diye duymuştum. (Kaspersky harici öneri yaptığım için büyük ihtimal saçma kırmızı bir butonla tepkilendirileceğim.) Genişletmek için tıkla... Duyumlarla yetinmeyin siz de kullanıp bakın bence. Gayet de Kaspersky'e taş çıkarır bir program geri kalır bir yanı yoktur sanırım.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #57 Aurora1 dedi: Bu bir yerden tanıdık geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bana da Eset'e güvenilmez gibi geliyor.
Aurora1 dedi: Bu bir yerden tanıdık geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bana da Eset'e güvenilmez gibi geliyor.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 23 Mayıs 2023 #58 Framboğaz dedi: Bana da ESET'e güvenilmez gibi geliyor.Eki Görüntüle 1790569 Genişletmek için tıkla... Onu yüklemen bile bilgisayarına zarar driverı silmişti zamanında gene iyi kurtulmuşssunuz. 3.partiyse sorgusuz direk trojan damgası vuruyor.
Framboğaz dedi: Bana da ESET'e güvenilmez gibi geliyor.Eki Görüntüle 1790569 Genişletmek için tıkla... Onu yüklemen bile bilgisayarına zarar driverı silmişti zamanında gene iyi kurtulmuşssunuz. 3.partiyse sorgusuz direk trojan damgası vuruyor.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.364 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Mayıs 2023 #59 Framboğaz dedi: Duramam atamın yolundan ilerliyorum ülkeyi virüslerden arındırıp muasır medeniyetler seviyesine getireceğim. Genişletmek için tıkla... Yolunuz açık olsun. neyse ben daha fazla bir şey yazmayacağım. Konu fazlasıyla uzadı zaten. Hepinize iyi sosyaller.
Framboğaz dedi: Duramam atamın yolundan ilerliyorum ülkeyi virüslerden arındırıp muasır medeniyetler seviyesine getireceğim. Genişletmek için tıkla... Yolunuz açık olsun. neyse ben daha fazla bir şey yazmayacağım. Konu fazlasıyla uzadı zaten. Hepinize iyi sosyaller.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 23 Mayıs 2023 #60 562410 dedi: Onu yüklemen bile bilgisayarına zarar driverı silmişti zamanında gene iyi kurtulmuşssunuz. 3.partiyse sorgusuz direk trojan damgası vuruyor. Genişletmek için tıkla... Hangi driver? Hem şüpheli yazılım olduğu için vuruyordur driver boster vb.
562410 dedi: Onu yüklemen bile bilgisayarına zarar driverı silmişti zamanında gene iyi kurtulmuşssunuz. 3.partiyse sorgusuz direk trojan damgası vuruyor. Genişletmek için tıkla... Hangi driver? Hem şüpheli yazılım olduğu için vuruyordur driver boster vb.