Zylex Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 577 Çözümler 4 14 Nisan 2024 #301 CarMan yazan bir logo yapabilirmisiniz? Arka planı siyah, nickname beyaz olsun.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.898 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #302 SHYN1E dedi: Hocam selamlar, iki adet çalıştım hangisi hoşunuza giderse siz seçersiniz. Umarım beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Cidden çok iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Çok teşekkürler.
SHYN1E dedi: Hocam selamlar, iki adet çalıştım hangisi hoşunuza giderse siz seçersiniz. Umarım beğenirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Cidden çok iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Çok teşekkürler.
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Nisan 2024 #303 Rigidtan dedi: Bana yapmadınız hala 2 kere yazdım. Rigidtan isimli bir logo yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam kimseyi unutmuyorum , aşağıda yazdığım gibi durum. SHYN1E dedi: Unutmadım hocam, logoları okurken kafamda bir şey canlanmazsa ilk başta atlıyorum. Bir de eskisi kadar hızlı yapamıyorum çok emek verdiğimden dolayı. Genişletmek için tıkla... Henss dedi: Hocam bu mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Cidden çok iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim
Rigidtan dedi: Bana yapmadınız hala 2 kere yazdım. Rigidtan isimli bir logo yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam kimseyi unutmuyorum , aşağıda yazdığım gibi durum. SHYN1E dedi: Unutmadım hocam, logoları okurken kafamda bir şey canlanmazsa ilk başta atlıyorum. Bir de eskisi kadar hızlı yapamıyorum çok emek verdiğimden dolayı. Genişletmek için tıkla... Henss dedi: Hocam bu mükemmel olmuş. Elinize sağlık. Cidden çok iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim
7 773314 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 266 Makaleler 4 Çözümler 1 14 Nisan 2024 #304 Hocam beni unuttunuz WRATHNAR yazip arka plana bunu koyar mısınız 773314 dedi: Hocam beni unuttunuz wrathnar yazip arka plana bunu koyar mısınız? Genişletmek için tıkla... SHYN1E dedi: Hocam kimseyi unutmuyorum , aşağıda yazdığım gibi durum. Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim Genişletmek için tıkla... Pardon hocam neyse benim için yapmanıza gerek yok, yetistiremezsiniz. Dosya Ekleri 20240412_191254.jpg 70,6 KB · Görüntüleme: 33
Hocam beni unuttunuz WRATHNAR yazip arka plana bunu koyar mısınız 773314 dedi: Hocam beni unuttunuz wrathnar yazip arka plana bunu koyar mısınız? Genişletmek için tıkla... SHYN1E dedi: Hocam kimseyi unutmuyorum , aşağıda yazdığım gibi durum. Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim Genişletmek için tıkla... Pardon hocam neyse benim için yapmanıza gerek yok, yetistiremezsiniz.
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Nisan 2024 #305 773314 dedi: Hocam beni unuttunuz WRATHNAR yazip arka plana bunu koyar mısınız Pardon hocam neyse benim için yapmanıza gerek yok, yetistiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yetiştiririm hocam, herkesinkini yapacağım. Sadece unuttunuz ve nerde kaldı gibi sorular sormayın diye diyorum çünkü herkesinki yapılacak SHYN1E dedi: Yetiştiririm hocam, herkesinkini yapacağım. Sadece unuttunuz ve nerde kaldı gibi sorular sormayın diye diyorum çünkü herkesinki yapılacak Genişletmek için tıkla... @Rigidtan Hocam umarım beğenirsiniz kırmızı - siyah bir palet kullandım.
773314 dedi: Hocam beni unuttunuz WRATHNAR yazip arka plana bunu koyar mısınız Pardon hocam neyse benim için yapmanıza gerek yok, yetistiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yetiştiririm hocam, herkesinkini yapacağım. Sadece unuttunuz ve nerde kaldı gibi sorular sormayın diye diyorum çünkü herkesinki yapılacak SHYN1E dedi: Yetiştiririm hocam, herkesinkini yapacağım. Sadece unuttunuz ve nerde kaldı gibi sorular sormayın diye diyorum çünkü herkesinki yapılacak Genişletmek için tıkla... @Rigidtan Hocam umarım beğenirsiniz kırmızı - siyah bir palet kullandım.
7 773314 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 266 Makaleler 4 Çözümler 1 14 Nisan 2024 #306 SHYN1E dedi: Yetiştiririm hocam, herkesinkini yapacağım. Sadece unuttunuz ve nerde kaldı gibi sorular sormayın diye diyorum çünkü herkesinki yapılacak Genişletmek için tıkla... Hocam ben acaba yapıyor mu? Sorusuna yanıt için yapmanızı istedim
SHYN1E dedi: Yetiştiririm hocam, herkesinkini yapacağım. Sadece unuttunuz ve nerde kaldı gibi sorular sormayın diye diyorum çünkü herkesinki yapılacak Genişletmek için tıkla... Hocam ben acaba yapıyor mu? Sorusuna yanıt için yapmanızı istedim
SHYN1E Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 721 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Nisan 2024 #307 FEDUK dedi: Berdimyrat Allamyradow, Nickim MrBerdimyraT. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hepsini içeren ancak böyle iki çalışma yapabildim. Umarım beğenirsiniz.
FEDUK dedi: Berdimyrat Allamyradow, Nickim MrBerdimyraT. Genişletmek için tıkla... Merhaba, hepsini içeren ancak böyle iki çalışma yapabildim. Umarım beğenirsiniz.
TT_Yavuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 14 Nisan 2024 #308 Hocam meraktan soruyorum da template kullanıyor musunuz? Bana biraz garip geldi bu kadar sürede bu derece fazla çalışma, bazıları gerçekten zaman alacak türden hem de. Ben de grafik tasarımla uğraştığım için sormak istedim.
Hocam meraktan soruyorum da template kullanıyor musunuz? Bana biraz garip geldi bu kadar sürede bu derece fazla çalışma, bazıları gerçekten zaman alacak türden hem de. Ben de grafik tasarımla uğraştığım için sormak istedim.
orstey Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #309 "Orstey" yazan at olan bir logo yapabilir misin mor renkler baskın olsun.
3 372328 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 14 Nisan 2024 #310 SHYN1E dedi: Hocam kimseyi unutmuyorum , aşağıda yazdığım gibi durum. Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıldır bekliyorum (!).
SHYN1E dedi: Hocam kimseyi unutmuyorum , aşağıda yazdığım gibi durum. Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıldır bekliyorum (!).