burakcbc Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 3D modelleri boyamak için ücretsiz kaliteli program öneriniz var mı? Şimdilik Substance Painter'a para vermek istemiyorum.
3D modelleri boyamak için ücretsiz kaliteli program öneriniz var mı? Şimdilik Substance Painter'a para vermek istemiyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.875 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 14 Mayıs 2024 #2 burakcbc dedi: 3D modelleri boyamak için ücretsiz kaliteli program öneriniz var mı? Şimdilik Substance Painter'a para vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Blender içinde texture painting özelliği mevcut, ilgili tutorial/eğitimleri de youtube'da bulabilirsin.
burakcbc dedi: 3D modelleri boyamak için ücretsiz kaliteli program öneriniz var mı? Şimdilik Substance Painter'a para vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Blender içinde texture painting özelliği mevcut, ilgili tutorial/eğitimleri de youtube'da bulabilirsin.