Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 22 Eylül 2021 #1 opensea.io tarzında ama ücretsiz ürün koyabileceğim bir site var mı?
blockchainlover Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #2 Opensea'de matic ağını kullanırsan gas ödemezsin.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #3 blockchainlover dedi: Opensea'de matic ağını kullanırsan gas ödemezsin. Genişletmek için tıkla... Biraz açabilir misiniz ? Ben metamask kullanıyorum onla mı ilgili blockchainlover dedi: Opensea'de matic ağını kullanırsan gas ödemezsin. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırıp hallettim. İlk listelememi yaptım. Teşekkürler Son düzenleme: 12 Ekim 2021
blockchainlover dedi: Opensea'de matic ağını kullanırsan gas ödemezsin. Genişletmek için tıkla... Biraz açabilir misiniz ? Ben metamask kullanıyorum onla mı ilgili blockchainlover dedi: Opensea'de matic ağını kullanırsan gas ödemezsin. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırıp hallettim. İlk listelememi yaptım. Teşekkürler