maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Yayinciyim. Klavye sesi filan geliyor. AMD RX6600 ekran kartim var. Güzel, bedava uygulama var mi acaba?
Yayinciyim. Klavye sesi filan geliyor. AMD RX6600 ekran kartim var. Güzel, bedava uygulama var mi acaba?
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Kaç saat yayın Yapıyorsunuz ortalama
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Krisp'i deneyebilirsiniz. Discord ile ortak çalışıyor hatta.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 NVIDIA RTX Voice ile Arka Plan Gürültülerini Azaltın NVIDIA'nın beta aşamasında kullanıma sunduğu RTX Voice uygulaması ile rahatsız edici sesleri engelleyebilirsiniz. NVIDIA RTX Voice yayınlar, sesli www.technopat.net
NVIDIA RTX Voice ile Arka Plan Gürültülerini Azaltın NVIDIA'nın beta aşamasında kullanıma sunduğu RTX Voice uygulaması ile rahatsız edici sesleri engelleyebilirsiniz. NVIDIA RTX Voice yayınlar, sesli www.technopat.net
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #5 raster dedi: NVIDIA RTX Voice ile Arka Plan Gürültülerini Azaltın NVIDIA'nın beta aşamasında kullanıma sunduğu RTX Voice uygulaması ile rahatsız edici sesleri engelleyebilirsiniz. NVIDIA RTX Voice yayınlar, sesli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... RX6600 kullanan arkadaşa RTX GPU teknolojisi önermek peki.
raster dedi: NVIDIA RTX Voice ile Arka Plan Gürültülerini Azaltın NVIDIA'nın beta aşamasında kullanıma sunduğu RTX Voice uygulaması ile rahatsız edici sesleri engelleyebilirsiniz. NVIDIA RTX Voice yayınlar, sesli www.technopat.net Genişletmek için tıkla... RX6600 kullanan arkadaşa RTX GPU teknolojisi önermek peki.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 wennzy dedi: Krisp'i deneyebilirsiniz. Discord ile ortak çalışıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Krispin günlük 60dk sınırı var diye biliyorum eğer yayınci ise 1 saatten az yayın yapmaz galiba yanlış mıyım (crack saymıyorum)
wennzy dedi: Krisp'i deneyebilirsiniz. Discord ile ortak çalışıyor hatta. Genişletmek için tıkla... Krispin günlük 60dk sınırı var diye biliyorum eğer yayınci ise 1 saatten az yayın yapmaz galiba yanlış mıyım (crack saymıyorum)
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #7 wennzy dedi: RX6600 kullanan arkadaşa RTX GPU teknolojisi önermek peki. Genişletmek için tıkla... Hayatımda böyle gözümden kaçmamıştır nasıl öyle oldu ya
wennzy dedi: RX6600 kullanan arkadaşa RTX GPU teknolojisi önermek peki. Genişletmek için tıkla... Hayatımda böyle gözümden kaçmamıştır nasıl öyle oldu ya
SimplyLuna Picopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2023 #8 xlegarr dedi: Krispin günlük 60dk sınırı var diye biliyorum eğer yayınci ise 1 saatten az yayın yapmaz galiba yanlış mıyım (crack saymıyorum) Genişletmek için tıkla... Ben krisp kullanıyorum ve öyle birşeyin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim
xlegarr dedi: Krispin günlük 60dk sınırı var diye biliyorum eğer yayınci ise 1 saatten az yayın yapmaz galiba yanlış mıyım (crack saymıyorum) Genişletmek için tıkla... Ben krisp kullanıyorum ve öyle birşeyin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #9 OBS Studio da arka plan seslerini önleyen teknoloji mevcut.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 377 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #10 SimplyLuna dedi: Ben krisp kullanıyorum ve öyle bir şeyin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben kullandığımda öyleydi en son. Update gelmiş olabilir yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.
SimplyLuna dedi: Ben krisp kullanıyorum ve öyle bir şeyin olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ben kullandığımda öyleydi en son. Update gelmiş olabilir yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın.