Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Haziran 2023 #11 Cruslan dedi: Technopat Sosyal. Oyun Haberleri PC, konsol ve mobil oyun dünyasındaki en güncel haberler. Yeni çıkan oyunlar, duyurular, güncellemeler, e-spor etkinlikleri ve sektör gelişmeleri. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar baya oyun ücretsiz oldu orada çoğu oyunu göremedim. Daha çok önemli oyunlar var sanırım. Sythexz dedi: Opera GX tarayıcısında GX Corner'de öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorum. @start_system @222744 @132923 Botu boş bir sunucuya çektim kontrol ederim. Onun dışında attığınız hesapları takip ettim. Teşekkür ederim Bu arada bana bildirim gelmiyor, 7 mesaj gelmiş sadece 1 tanesinin bildirimi geldi.
Cruslan dedi: Technopat Sosyal. Oyun Haberleri PC, konsol ve mobil oyun dünyasındaki en güncel haberler. Yeni çıkan oyunlar, duyurular, güncellemeler, e-spor etkinlikleri ve sektör gelişmeleri. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar baya oyun ücretsiz oldu orada çoğu oyunu göremedim. Daha çok önemli oyunlar var sanırım. Sythexz dedi: Opera GX tarayıcısında GX Corner'de öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorum. @start_system @222744 @132923 Botu boş bir sunucuya çektim kontrol ederim. Onun dışında attığınız hesapları takip ettim. Teşekkür ederim Bu arada bana bildirim gelmiyor, 7 mesaj gelmiş sadece 1 tanesinin bildirimi geldi.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #12 Current Steam Sales · TR All the sale deals currently live on Steam, filter and find the best sale deals! steamdb.info
Current Steam Sales · TR All the sale deals currently live on Steam, filter and find the best sale deals! steamdb.info
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 15 Haziran 2023 #13 Emir Baltaş dedi: Şu ana kadar baya oyun ücretsiz oldu orada çoğu oyunu göremedim. Daha çok önemli oyunlar var sanırım. Chrome kullanıyorum. @start_system @222744 @132923 Botu boş bir sunucuya çektim kontrol ederim. Onun dışında attığınız hesapları takip ettim. Teşşekür ederim Bu arada bana bildirim gelmiyor, 7 mesaj gelmiş sadece 1 tanesinin bildirimi geldi. Genişletmek için tıkla... İfadelerin hepsinin bildirimi gelir, mesajlar bir konuya bir tane gelir sonra yazanlar açınca süpriz olur
Emir Baltaş dedi: Şu ana kadar baya oyun ücretsiz oldu orada çoğu oyunu göremedim. Daha çok önemli oyunlar var sanırım. Chrome kullanıyorum. @start_system @222744 @132923 Botu boş bir sunucuya çektim kontrol ederim. Onun dışında attığınız hesapları takip ettim. Teşşekür ederim Bu arada bana bildirim gelmiyor, 7 mesaj gelmiş sadece 1 tanesinin bildirimi geldi. Genişletmek için tıkla... İfadelerin hepsinin bildirimi gelir, mesajlar bir konuya bir tane gelir sonra yazanlar açınca süpriz olur