Ücretsiz Password Manager önerisi

Çok önemli olmayan şeyleri firefox'a kaydediyorum. Alışveriş siteleri tarzında şifreleri Bitwarden'a. E-posta şifrelerini kağıtta tutuyorum.

Şifrelerini tek yerde toplayıp ona göre anahtar üretiyorsun ihtiyacın olduğunda.

Sadece telefon/hat değiştireceksen dikkat etmen gerekli.

Onun dışında 2FA olduğu için elinde telefon olmayan birisi giriş yapamaz bligileri bilse bile.

Bitwarden açık ara en iyi ücretsiz.
Bitwarden da gayet iyidir ismini hatırlayamamıştım, sağolasın.

Çok önemli olmayan şeyleri Firefox'a kaydediyorum. Alışveriş siteleri tarzında şifreleri Bitwarden'a. E-posta şifrelerini kağıtta tutuyorum.

Bende öyle yaptım daha iyi oluyor kağıtta yazmak düzenli bir sayfa yapmam lazım ve diğer gerekli gereksizleri gruplandırmam lazım yardımlarınız için teşekkür ederim <3

Şifre için bir program arıyorken açık kaynak kodlu olmasına ayrı bir dikkat edin. Kapalı kaynak kodlu programlardan uzak durmanız en iyisi olacaktır.

Bitwarden da açık kaynak kodlu olup piyasanın oldukça iyi bir ürünüdür. Galiba bunun üstüne yok.

Bundan daha iyisi direkt kendine sunucu kurup evde bilgisayarda hostlamak hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…