F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.316 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #11 RBT Fan dedi: Bu şimdi şifre yöneticisi mi yoksa kod üretici mi anlamadım ama tüm önerdiklerinizi indirdim. Vallahi çok tarayıcı var ama nasıl anlatayım Google bağımlısıyım ondan başka kullanamıyorum. Ve Bitwarden'i deniyorum. Genişletmek için tıkla... Çok önemli olmayan şeyleri firefox'a kaydediyorum. Alışveriş siteleri tarzında şifreleri Bitwarden'a. E-posta şifrelerini kağıtta tutuyorum.
RBT Fan dedi: Bu şimdi şifre yöneticisi mi yoksa kod üretici mi anlamadım ama tüm önerdiklerinizi indirdim. Vallahi çok tarayıcı var ama nasıl anlatayım Google bağımlısıyım ondan başka kullanamıyorum. Ve Bitwarden'i deniyorum. Genişletmek için tıkla... Çok önemli olmayan şeyleri firefox'a kaydediyorum. Alışveriş siteleri tarzında şifreleri Bitwarden'a. E-posta şifrelerini kağıtta tutuyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.586 Çözümler 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Ekim 2023 #12 RBT Fan dedi: Bu şimdi şifre yöneticisi mi yoksa kod üretici mi anlamadım ama tüm önerdiklerinizi indirdim. Vallahi çok tarayıcı var ama nasıl anlatayım Google bağımlısıyım ondan başka kullanamıyorum. Ve Bitwarden'i deniyorum. Genişletmek için tıkla... Şifrelerini tek yerde toplayıp ona göre anahtar üretiyorsun ihtiyacın olduğunda. Sadece telefon/hat değiştireceksen dikkat etmen gerekli. Onun dışında 2FA olduğu için elinde telefon olmayan birisi giriş yapamaz bligileri bilse bile. EfoWars dedi: Bitwarden açık ara en iyi ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Bitwarden da gayet iyidir ismini hatırlayamamıştım, sağolasın.
RBT Fan dedi: Bu şimdi şifre yöneticisi mi yoksa kod üretici mi anlamadım ama tüm önerdiklerinizi indirdim. Vallahi çok tarayıcı var ama nasıl anlatayım Google bağımlısıyım ondan başka kullanamıyorum. Ve Bitwarden'i deniyorum. Genişletmek için tıkla... Şifrelerini tek yerde toplayıp ona göre anahtar üretiyorsun ihtiyacın olduğunda. Sadece telefon/hat değiştireceksen dikkat etmen gerekli. Onun dışında 2FA olduğu için elinde telefon olmayan birisi giriş yapamaz bligileri bilse bile. EfoWars dedi: Bitwarden açık ara en iyi ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Bitwarden da gayet iyidir ismini hatırlayamamıştım, sağolasın.
RBT Fan Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babayım 9 Ekim 2023 #13 FleiaX dedi: Çok önemli olmayan şeyleri Firefox'a kaydediyorum. Alışveriş siteleri tarzında şifreleri Bitwarden'a. E-posta şifrelerini kağıtta tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptım daha iyi oluyor kağıtta yazmak düzenli bir sayfa yapmam lazım ve diğer gerekli gereksizleri gruplandırmam lazım yardımlarınız için teşekkür ederim <3
FleiaX dedi: Çok önemli olmayan şeyleri Firefox'a kaydediyorum. Alışveriş siteleri tarzında şifreleri Bitwarden'a. E-posta şifrelerini kağıtta tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle yaptım daha iyi oluyor kağıtta yazmak düzenli bir sayfa yapmam lazım ve diğer gerekli gereksizleri gruplandırmam lazım yardımlarınız için teşekkür ederim <3
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.978 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #14 Şifre için bir program arıyorken açık kaynak kodlu olmasına ayrı bir dikkat edin. Kapalı kaynak kodlu programlardan uzak durmanız en iyisi olacaktır. Bitwarden da açık kaynak kodlu olup piyasanın oldukça iyi bir ürünüdür. Galiba bunun üstüne yok.
Şifre için bir program arıyorken açık kaynak kodlu olmasına ayrı bir dikkat edin. Kapalı kaynak kodlu programlardan uzak durmanız en iyisi olacaktır. Bitwarden da açık kaynak kodlu olup piyasanın oldukça iyi bir ürünüdür. Galiba bunun üstüne yok.
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.316 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Ekim 2023 #15 Crownguard dedi: Şifre için bir program arıyorken açık kaynak kodlu olmasına ayrı bir dikkat edin. Kapalı kaynak kodlu programlardan uzak durmanız en iyisi olacaktır. Bitwarden da açık kaynak kodlu olup piyasanın oldukça iyi bir ürünüdür. Galiba bunun üstüne yok. Genişletmek için tıkla... Bundan daha iyisi direkt kendine sunucu kurup evde bilgisayarda hostlamak hocam.
Crownguard dedi: Şifre için bir program arıyorken açık kaynak kodlu olmasına ayrı bir dikkat edin. Kapalı kaynak kodlu programlardan uzak durmanız en iyisi olacaktır. Bitwarden da açık kaynak kodlu olup piyasanın oldukça iyi bir ürünüdür. Galiba bunun üstüne yok. Genişletmek için tıkla... Bundan daha iyisi direkt kendine sunucu kurup evde bilgisayarda hostlamak hocam.