D DeliPado Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2014 #1 Merhaba, ücretsiz PDF düzenleme programı arıyorum. Önerebileceğiniz program var mı? Acrobat gibi mesela. Kesme, bölme, birleştirme, yazı ekleme gibi özellikleri olsun istiyorum.
Merhaba, ücretsiz PDF düzenleme programı arıyorum. Önerebileceğiniz program var mı? Acrobat gibi mesela. Kesme, bölme, birleştirme, yazı ekleme gibi özellikleri olsun istiyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 24 Ağustos 2014 #2 PDF Editor | PDF Editing Software | Foxit PhantomPDF 30 gün deneme sürümlü.
D DeliPado Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #3 THE_MILLER dedi: PDF Editor | PDF Editing Software | Foxit PhantomPDF 30 gün deneme sürümlü. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Acrobat da 30 gün deneme sürümü veriyor ama tamamen ücretsiz olan var mı?
THE_MILLER dedi: PDF Editor | PDF Editing Software | Foxit PhantomPDF 30 gün deneme sürümlü. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Acrobat da 30 gün deneme sürümü veriyor ama tamamen ücretsiz olan var mı?