5 561400 Centipat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 390 Çözümler 5 23 Kasım 2022 #1 Ücretsiz bir PDF düzenleme uygulaması arıyorum öneriniz varsa sevinirim. Online uygulamalar çok sıkıntı çıkarıyor.
Ücretsiz bir PDF düzenleme uygulaması arıyorum öneriniz varsa sevinirim. Online uygulamalar çok sıkıntı çıkarıyor.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 Denemelisin. Free AI Writing, PDF, Image, and other Online Tools - TinyWow Free AI Writing, PDF, Image, and other Online Tools - TinyWow tinywow.com
Denemelisin. Free AI Writing, PDF, Image, and other Online Tools - TinyWow Free AI Writing, PDF, Image, and other Online Tools - TinyWow tinywow.com
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.243 Çözümler 47 23 Kasım 2022 #3 [OFFICIAL] WPS Office-Free Office Download for PC & Mobile, Alternative to MS Office inceleyebilirsiniz.
[OFFICIAL] WPS Office-Free Office Download for PC & Mobile, Alternative to MS Office inceleyebilirsiniz.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Kasım 2022 #4 LibreOffice ile PDF'leri düzenleyebiliyorsunuz. Kusursuz değil ancak genel anlamda işinizi görecektir. Bakmanızı öneririm.
LibreOffice ile PDF'leri düzenleyebiliyorsunuz. Kusursuz değil ancak genel anlamda işinizi görecektir. Bakmanızı öneririm.
5 561400 Centipat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 390 Çözümler 5 23 Kasım 2022 #5 XuaQL dedi: LibreOffice ile PDF'leri düzenleyebiliyorsunuz. Kusursuz değil ancak genel anlamda işinizi görecektir. Bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Dosyaları kaydedemiyorum PDF şeklinde olmuyor.
XuaQL dedi: LibreOffice ile PDF'leri düzenleyebiliyorsunuz. Kusursuz değil ancak genel anlamda işinizi görecektir. Bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Dosyaları kaydedemiyorum PDF şeklinde olmuyor.
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Kasım 2022 #6 561400 dedi: Dosyaları kaydedemiyorum PDF şeklinde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosya kısmında PDF şeklinde kaydet diye bir seçenek var diye hatırlıyorum. Kaç defa PDF olarak kaydettim. Tekrar bir arayın isterseniz.
561400 dedi: Dosyaları kaydedemiyorum PDF şeklinde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dosya kısmında PDF şeklinde kaydet diye bir seçenek var diye hatırlıyorum. Kaç defa PDF olarak kaydettim. Tekrar bir arayın isterseniz.
5 561400 Centipat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 390 Çözümler 5 23 Kasım 2022 #7 XuaQL dedi: Dosya kısmında PDF şeklinde kaydet diye bir seçenek var diye hatırlıyorum. Kaç defa PDF olarak kaydettim. Tekrar bir arayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... He buldum dışarı aktardaymış direk CTRL+s olmuyormuş teşekkür ederim sağ ol.
XuaQL dedi: Dosya kısmında PDF şeklinde kaydet diye bir seçenek var diye hatırlıyorum. Kaç defa PDF olarak kaydettim. Tekrar bir arayın isterseniz. Genişletmek için tıkla... He buldum dışarı aktardaymış direk CTRL+s olmuyormuş teşekkür ederim sağ ol.