Ücretsiz Programları Videolarda Kullanmak Yasal mı?

Göksel Doğan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakında bir online eğitim platformunda kumanda devreleri üzerine ücretli bir kurs açmayı düşünüyorum. Kurs videolarında yapacağım alıştırmalarda ücretsiz bir program kullanmam gerekecek. Sizlere sorum, bu ücretsiz uygulamayı kullanarak para kazanmam yasal mı? Ücretsiz uygulamaları kullanmanın herhangi bir sınırlandırması var mı? Bu programı kullanarak para kazanırsam, programın sahibi benden herhangi bir hak talep edebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Freeware bir uygulama ise yani tamamen ucretsiz ise zaten program sahibi insanlara yardimci olmak amacli bu uygulamayi olusturdugundan sizin bu uygulamayi kullanarak para kazanmanizda bir sorun yok diye dusunuyorum fakat uygulamaya belirli bir miktar bagis yaparsaniz ve icinizde bir pismanlik varsa en azindan pismanlik duygusunu bastirabilirsiniz ayrica etik bir davranis sergilemis olursunuz.

''Program bir doktora tezi olarak hazırlandığı için ücretli uygulamalar için izin veremeyiz.'' Herhalde tez amaçlı yapılan programlar ücretsiz olsa bile kullanılamıyor. Yine de teşekkürler cevabın için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı