Ücretsiz programlarla tam koruma nasıl sağlanır?

woterzYasuo

Zeptopat
İyi günler forum üyeleri. Bu konuda çok takıntılıyım. Ücretsiz programlarla PC'mde tam koruma nasıl sağlayabilirim? Antivirüs, güvenlik duvarı, tarayıcı eklentileri, Password Manager, hepsininde en iyisi olan programları ve nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz? PC'mde çok fazla dosya indiriyorum ve dediğim gibi takıntılıyım bu konuda.

Bitwarden hariç Password Manager önerebilirseniz iyi olur. Kendisini pek beğenmedim.

Bütüncül bir çözüm istiyorsanız ücretli çözümlere yönelebilirsiniz.

Bu ekonomide hiçbir şeye para vermek istemiyorum. Ki başlıkta da belirttim ücretsiz programlarla diye.

Uzun yıllar boyunca hiç antivirüs kullanmadım hiçbir şey de olmadı Windows'un kendi yazılımı yeterli bana göre.

Yazılımla uğraştığımdan dolayı sürekli yurt dışı sitelerindeyim ve tedirginim açıkçası.
Windows Defender yeterli bir program değil, YouTube'tan testlere baktığımda en kolay virüs bile Defender'i devre dışı bırakabiliyor ve virüsleri temizlemede en kötü avlerden birisidir.

Güvenlikten anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…