cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi öyle bir yer var mı?
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 9 Mayıs 2024 #2 cyper dedi: Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi öyle bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hastanelerde oluyor diye biliyorum. Evet baktım hastanelerde ücretsiz psikologlar varmış.
cyper dedi: Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi öyle bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hastanelerde oluyor diye biliyorum. Evet baktım hastanelerde ücretsiz psikologlar varmış.
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 TH6 dedi: Hastanelerde oluyor diye biliyorum. Evet baktım hastanelerde ücretsiz psikologlar varmış. Genişletmek için tıkla... Devlet hastenelerinde yok hocam 182 randevu denedim olmadı.
TH6 dedi: Hastanelerde oluyor diye biliyorum. Evet baktım hastanelerde ücretsiz psikologlar varmış. Genişletmek için tıkla... Devlet hastenelerinde yok hocam 182 randevu denedim olmadı.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 880 Çözümler 20 9 Mayıs 2024 #4 cyper dedi: Devlet hastenelerinde yok hocam 182 randevu denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka kurumlarda var. "Yeşilay Danışmanlık Merkezi" gibi yada "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi" gibi yerler de var.
cyper dedi: Devlet hastenelerinde yok hocam 182 randevu denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka kurumlarda var. "Yeşilay Danışmanlık Merkezi" gibi yada "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi" gibi yerler de var.
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 TH6 dedi: Başka kurumlarda var. "Yeşilay Danışmanlık Merkezi" gibi ya da "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi" gibi yerler de var. Genişletmek için tıkla... Bakarım hocam sağ olun.
TH6 dedi: Başka kurumlarda var. "Yeşilay Danışmanlık Merkezi" gibi ya da "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi" gibi yerler de var. Genişletmek için tıkla... Bakarım hocam sağ olun.