Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2021 #1 Ne önerirsiniz Python öğrenmek istiyorum Bash Script ile takılmaktan sıkıldım Python'a geçmek istiyorum.
Ne önerirsiniz Python öğrenmek istiyorum Bash Script ile takılmaktan sıkıldım Python'a geçmek istiyorum.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 14 Kasım 2021 #2 Boranity dedi: Ne önerirsiniz Python öğrenmek istiyorum Bash Script ile takılmaktan sıkıldım Python'a geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dart, flutter gibi yeni nesil dilleri öneririm.
Boranity dedi: Ne önerirsiniz Python öğrenmek istiyorum Bash Script ile takılmaktan sıkıldım Python'a geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dart, flutter gibi yeni nesil dilleri öneririm.
AMD_Fanboy Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 773 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 Bu kanalın python serisine göz atabilirsiniz. Anlatımı gayet güzel. https://youtube.com/c/PROTOTURKCOM
Bu kanalın python serisine göz atabilirsiniz. Anlatımı gayet güzel. https://youtube.com/c/PROTOTURKCOM
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #4 Yakın Kampüs Yazılım Bilimi İkisinden de takip edin bence. İyice oturtursunuz.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 14 Kasım 2021 #5 Siber güvenlik alanında mı Python öğrenmek istiyorsunuz?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2021 #6 enesxq dedi: Siber güvenlik alanında mı Python öğrenmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
enesxq dedi: Siber güvenlik alanında mı Python öğrenmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
N NoxFarlig Picopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Yer Güneyi gerisinde bırakacak konuma Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #7 Youtube Yakın kampüs ProtoTürk Yazılım Bilimi Site w3schools.in automatetheboringstuff.com tutorialspoint.com developers.google.com (Önerdiğim) docs.python.org www.learnpython.org codecademy.com programiz.com kaggle.com realpython.com sitesi.web.tr Bu kaynaklardan birini kullanacaksan lütfen çözüldü at.
Youtube Yakın kampüs ProtoTürk Yazılım Bilimi Site w3schools.in automatetheboringstuff.com tutorialspoint.com developers.google.com (Önerdiğim) docs.python.org www.learnpython.org codecademy.com programiz.com kaggle.com realpython.com sitesi.web.tr Bu kaynaklardan birini kullanacaksan lütfen çözüldü at.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2021 #8 NoxFarlig dedi: Youtube Yakın kampüs ProtoTürk Yazılım Bilimi Site w3schools.in automatetheboringstuff.com tutorialspoint.com developers.google.com (Önerdiğim) docs.python.org www.learnpython.org codecademy.com programiz.com kaggle.com realpython.com Bu kaynaklardan birini kullanacaksan lütfen çözüldü at. Genişletmek için tıkla... Çözüldü atarsam diğer yardım edenlere ayıp olur hocam öneriniz için teşekkürler.
NoxFarlig dedi: Youtube Yakın kampüs ProtoTürk Yazılım Bilimi Site w3schools.in automatetheboringstuff.com tutorialspoint.com developers.google.com (Önerdiğim) docs.python.org www.learnpython.org codecademy.com programiz.com kaggle.com realpython.com Bu kaynaklardan birini kullanacaksan lütfen çözüldü at. Genişletmek için tıkla... Çözüldü atarsam diğer yardım edenlere ayıp olur hocam öneriniz için teşekkürler.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Kasım 2021 #9 Scientific Computing with Python Certification | freeCodeCamp.org Learn to Code — For Free www.freecodecamp.org Bunu İngilizce aratsaydın keşke. İngilizce bilmek ve internette araştırma yapabilmek önemli.
Scientific Computing with Python Certification | freeCodeCamp.org Learn to Code — For Free www.freecodecamp.org Bunu İngilizce aratsaydın keşke. İngilizce bilmek ve internette araştırma yapabilmek önemli.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Kasım 2021 #10 yiange28 dedi: Scientific Computing with Python Certification | freeCodeCamp.org Learn to Code — For Free www.freecodecamp.org Bunu İngilizce aratsaydın keşke. İngilizce bilmek ve internette araştırma yapabilmek önemli. Genişletmek için tıkla... İngilizcem lise 1 seviyesinde çok geliştirmeye adamadım türkçe kaynak olursa daha güzel olur. İngilizce mi yazın geliştireceğim.
yiange28 dedi: Scientific Computing with Python Certification | freeCodeCamp.org Learn to Code — For Free www.freecodecamp.org Bunu İngilizce aratsaydın keşke. İngilizce bilmek ve internette araştırma yapabilmek önemli. Genişletmek için tıkla... İngilizcem lise 1 seviyesinde çok geliştirmeye adamadım türkçe kaynak olursa daha güzel olur. İngilizce mi yazın geliştireceğim.