yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Kasım 2021 #11 Türkçe kaynak olursa daha iyi olmaz. Emin ol. Ağaç yaşken eğilir. Önce İngilizceni geliştir ve 10 parmak yazmayı öğren.
Türkçe kaynak olursa daha iyi olmaz. Emin ol. Ağaç yaşken eğilir. Önce İngilizceni geliştir ve 10 parmak yazmayı öğren.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Kasım 2021 #12 yiange28 dedi: Türkçe kaynak olursa daha iyi olmaz. Emin ol. Ağaç yaşken eğilir. Önce İngilizceni geliştir ve 10 parmak yazmayı öğren. Genişletmek için tıkla... 10 parmak yazıyorum. Tavsiyenizi uygulayacağım.
yiange28 dedi: Türkçe kaynak olursa daha iyi olmaz. Emin ol. Ağaç yaşken eğilir. Önce İngilizceni geliştir ve 10 parmak yazmayı öğren. Genişletmek için tıkla... 10 parmak yazıyorum. Tavsiyenizi uygulayacağım.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 15 Kasım 2021 #13 Boranity dedi: Ne önerirsiniz Python öğrenmek istiyorum Bash Script ile takılmaktan sıkıldım Python'a geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Boranity dedi: Ne önerirsiniz Python öğrenmek istiyorum Bash Script ile takılmaktan sıkıldım Python'a geçmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 15 Kasım 2021 #14 Direk ingilizce geliştir. Eğer üniversiteye geçmemişsen otur dersine çalış.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 15 Kasım 2021 #15 BTK Akademi üzerindeki Sadık Turan hocamızın derslerini tavsiye ediyorum. Youtube kanalı ve kendi sitesindeki kaynaklardan da yararlanabilirsiniz. Tek fark, aşağıdaki kursu bitirerek sertifika elde edebilirsiniz. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr
BTK Akademi üzerindeki Sadık Turan hocamızın derslerini tavsiye ediyorum. Youtube kanalı ve kendi sitesindeki kaynaklardan da yararlanabilirsiniz. Tek fark, aşağıdaki kursu bitirerek sertifika elde edebilirsiniz. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama www.btkakademi.gov.tr
N NoxFarlig Picopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Yer Güneyi gerisinde bırakacak konuma Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #16 Boranity dedi: Çözüldü atarsam diğer yardım edenlere ayıp olur hocam öneriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Boranity dedi: Çözüldü atarsam diğer yardım edenlere ayıp olur hocam öneriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.