valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Ücretsiz ses değiştirme programı kullanan var mı? Voicemod önermeyin lütfen çok ücretsiz versiyonunda az sayıda ses yapılabiliyor. Ben çok fazla ses seçeneği olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ücretsiz ses değiştirme programı kullanan var mı? Voicemod önermeyin lütfen çok ücretsiz versiyonunda az sayıda ses yapılabiliyor. Ben çok fazla ses seçeneği olsun istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
talhaosmanoglu Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 107 Yer Bursa, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #2 Ses değiştirme programından kastın nedir? Yani sese nasıl bir değişiklik uygulayacaksın?
EfeOrhanCentik Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 76 Yer Ataşehir,İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Herhalde ses kalınlaştırıcı, inceleştiricci gibi işlemler yapan programlardan bahsediyor.
valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 866 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 talhaosmanoglu dedi: Ses değiştirme programından kastın nedir? Yani sese nasıl bir değişiklik uygulayacaksın? Genişletmek için tıkla... Robotik ses, kalın ses, çocuk sesi vs. troll sesler.
talhaosmanoglu dedi: Ses değiştirme programından kastın nedir? Yani sese nasıl bir değişiklik uygulayacaksın? Genişletmek için tıkla... Robotik ses, kalın ses, çocuk sesi vs. troll sesler.
Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #5 Bunun için en iyi program bence voicemod fakat kendisi paralı. Crack kullanırım derseniz indirmenizi tavsiye ederim.
Bunun için en iyi program bence voicemod fakat kendisi paralı. Crack kullanırım derseniz indirmenizi tavsiye ederim.