UltraPilot Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2019 #1 Şu an bu multimedya düzenleme işine yeni başlıyorum, orta seviyeye kadar özellik işimi görecektir. Ücretsiz yazılım önerisi arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2019
Şu an bu multimedya düzenleme işine yeni başlıyorum, orta seviyeye kadar özellik işimi görecektir. Ücretsiz yazılım önerisi arıyorum.
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Ocak 2019 #2 Ses için Audacity ve resim için gimp.
UltraPilot Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #3 Kinotalp dedi: Ses için Audacity ve resim için gimp. Genişletmek için tıkla... Ali Güngör'ün açtığı konuların bildirimlerini almamak için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2019
Kinotalp dedi: Ses için Audacity ve resim için gimp. Genişletmek için tıkla... Ali Güngör'ün açtığı konuların bildirimlerini almamak için ne yapabilirim?
Kinotalp Kilopat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 251 Makaleler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 8 Ocak 2019 #4 Ali beyin profilini bul ve Ali GÜNGÖR ismine tıkla, pencere açılacak orada izle var. Ona tıkla. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2019
UltraPilot Megapat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #5 Kinotalp dedi: Ali beyin, profilini bul ve Ali GÜNGÖR ismine tıkla, pencere açılacak orada izle var. Ona tıkla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Davinci Resolve isimli bir Video editleme programı buldum, ücretsiz ve ücretli sürümü var. İnceliyeceğim.
Kinotalp dedi: Ali beyin, profilini bul ve Ali GÜNGÖR ismine tıkla, pencere açılacak orada izle var. Ona tıkla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Davinci Resolve isimli bir Video editleme programı buldum, ücretsiz ve ücretli sürümü var. İnceliyeceğim.
onuuracarr Hectopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 111 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2019 #6 Sony Vegas PRO profesyonel bir video edit programıdır kendisi. Photoscape giriş seviyesi photo edit programı.
Sony Vegas PRO profesyonel bir video edit programıdır kendisi. Photoscape giriş seviyesi photo edit programı.