P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #1 Herkese merhaba, ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim soru cevaplayan ama matematik fizik vb sorular olmayan gündelik hayatta diyalog tarzı soruları cevaplayabilecek bir yapay zeka arıyorum. Bana öneri verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2024
Herkese merhaba, ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim soru cevaplayan ama matematik fizik vb sorular olmayan gündelik hayatta diyalog tarzı soruları cevaplayabilecek bir yapay zeka arıyorum. Bana öneri verebilir misiniz?
Auroras Zeptopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 ChatGPT'yi öneririm çoğu gündelik işinizde yardımcı olacaktır.
Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 Auroras dedi: ChatGPT'yi öneririm çoğu gündelik işinizde yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam son derece size katılıyorum ChatGPT AIların babasıdır benim içinde.
Auroras dedi: ChatGPT'yi öneririm çoğu gündelik işinizde yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam son derece size katılıyorum ChatGPT AIların babasıdır benim içinde.
P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #5 Auroras dedi: ChatGPT'yi öneririm çoğu gündelik işinizde yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Onu kullandım bir yerden sonra ücret talep ediyor Emrebeyx dedi: ChatGPT olabilir Genişletmek için tıkla... Birkaç kullanımdan sonra ücret talep ediyor
Auroras dedi: ChatGPT'yi öneririm çoğu gündelik işinizde yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Onu kullandım bir yerden sonra ücret talep ediyor Emrebeyx dedi: ChatGPT olabilir Genişletmek için tıkla... Birkaç kullanımdan sonra ücret talep ediyor
Cihankeser Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #6 Bing AI
P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #7 Cihankeser dedi: Bing AI Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.696 Çözümler 10 10 Eylül 2024 #8 Bing AI veya Copilot ikisi aynı zaten.