Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.791 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 31 Ekim 2022 #1 Merhaba, telefonumda Spotify var ama ücretsiz versiyon olduğu için şarkı değiştiremiyorum kolay kolay. Spotify'ın mevcut 3 aylık denemeleri mevcut mu?
Merhaba, telefonumda Spotify var ama ücretsiz versiyon olduğu için şarkı değiştiremiyorum kolay kolay. Spotify'ın mevcut 3 aylık denemeleri mevcut mu?
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #2 2 ay ücretsiz mevcut hocam bakın isterseniz. Tabii yeni bir hesap açmalısınız. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com
2 ay ücretsiz mevcut hocam bakın isterseniz. Tabii yeni bir hesap açmalısınız. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 Yeni Papara hesabı ile Spotify ücretsiz Premium alın. Süresi dolunca ister ödersiniz veya yeni kart ve yeni hesap açıp ömür boyu devam ettirebilirsiniz.
Yeni Papara hesabı ile Spotify ücretsiz Premium alın. Süresi dolunca ister ödersiniz veya yeni kart ve yeni hesap açıp ömür boyu devam ettirebilirsiniz.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 31 Ekim 2022 #4 Connor The Android dedi: Merhaba, telefonumda Spotify var ama ücretsiz versiyon olduğu için şarkı değiştiremiyorum kolay kolay. Spotify'ın mevcut 3 aylık denemeleri mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Ben şu an 3 aylık denemeyi kullanıyorum yeni hesap açtığım için kasım'da bitecek. Yeni hesaplar aça aça Premium kullanıyorum var yani.
Connor The Android dedi: Merhaba, telefonumda Spotify var ama ücretsiz versiyon olduğu için şarkı değiştiremiyorum kolay kolay. Spotify'ın mevcut 3 aylık denemeleri mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Ben şu an 3 aylık denemeyi kullanıyorum yeni hesap açtığım için kasım'da bitecek. Yeni hesaplar aça aça Premium kullanıyorum var yani.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.791 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 31 Ekim 2022 #5 Emir Yüksel dedi: 2 ay ücretsiz mevcut hocam bakın isterseniz. Tabii yeni bir hesap açmalısınız. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com Genişletmek için tıkla... Bu iyiymiş hocam, sene başında 3 aylık ücretsiz deneme kullanmıştım sanal kartla. Yeni hesap kurup buna geçeyim öyleyse. Teşekkürler
Emir Yüksel dedi: 2 ay ücretsiz mevcut hocam bakın isterseniz. Tabii yeni bir hesap açmalısınız. Spotify Premium (TR) - Premium'u edin Spotify Premium, reklamsız müzik dinleme deneyimiyle milyonlarca şarkıya erişmeni sağlayan dijital bir müzik hizmetidir. Premium'u edin. www.spotify.com Genişletmek için tıkla... Bu iyiymiş hocam, sene başında 3 aylık ücretsiz deneme kullanmıştım sanal kartla. Yeni hesap kurup buna geçeyim öyleyse. Teşekkürler
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 31 Ekim 2022 #6 Murat3 dedi: Ben şu an 3 aylık denemeyi kullanıyorum yeni hesap açtığım için kasım'da bitecek. Yeni hesaplar aça aça Premium kullanıyorum var yani. Genişletmek için tıkla... Çalma listelerinizi, beğenilen şarkılarınızı vs. nasıl geçiriyorsunuz?
Murat3 dedi: Ben şu an 3 aylık denemeyi kullanıyorum yeni hesap açtığım için kasım'da bitecek. Yeni hesaplar aça aça Premium kullanıyorum var yani. Genişletmek için tıkla... Çalma listelerinizi, beğenilen şarkılarınızı vs. nasıl geçiriyorsunuz?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.791 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 31 Ekim 2022 #7 Evil Belief dedi: Çalma listelerinizi, beğenilen şarkılarınızı vs. nasıl geçiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şarkılar için bir liste kurup, daha sonra paylaşıp, diğer hesaptan o şarkıları beğenerek kendi listenize aktarabilirsiniz.
Evil Belief dedi: Çalma listelerinizi, beğenilen şarkılarınızı vs. nasıl geçiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şarkılar için bir liste kurup, daha sonra paylaşıp, diğer hesaptan o şarkıları beğenerek kendi listenize aktarabilirsiniz.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 1 Kasım 2022 #8 Evil Belief dedi: Çalma listelerinizi, beğenilen şarkılarınızı vs. nasıl geçiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çalma listemi arkadaşımla ya da ailemden biriyle paylaşıyorum diğer hesaptan o linke giriyorum çıkıyor zaten.
Evil Belief dedi: Çalma listelerinizi, beğenilen şarkılarınızı vs. nasıl geçiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çalma listemi arkadaşımla ya da ailemden biriyle paylaşıyorum diğer hesaptan o linke giriyorum çıkıyor zaten.