Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Ücretsiz Steam Key alabileceğim bir yer var mı? Instagram'da sayfalar var sanırım, bildiklerinizi söyler misiniz?
Ücretsiz Steam Key alabileceğim bir yer var mı? Instagram'da sayfalar var sanırım, bildiklerinizi söyler misiniz?
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 6 Nisan 2021 #2 Niye birisi sana ücretsiz Steam key versin ki? Anca çekilişle falan verirler diye düşünüyorum.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 121228 dedi: Niye birisi sana ücretsiz Steam key versin ki? Anca çekilişle falan verirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Instagram da var hocam hesaplar her postun altına atıyorlar ama güzel oyun çıkmıyor tabii ve almasıda zahmetli.
121228 dedi: Niye birisi sana ücretsiz Steam key versin ki? Anca çekilişle falan verirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Instagram da var hocam hesaplar her postun altına atıyorlar ama güzel oyun çıkmıyor tabii ve almasıda zahmetli.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Yusufdmrk dedi: Instagram da var hocam hesaplar her postun altına atıyorlar ama güzel oyun çıkmıyor tabii ve almasıda zahmetli. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı küçük oyunları veriyorlar ancak kimse size bir RDR2 veya Witcher 3 falan vermez.
Yusufdmrk dedi: Instagram da var hocam hesaplar her postun altına atıyorlar ama güzel oyun çıkmıyor tabii ve almasıda zahmetli. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı küçük oyunları veriyorlar ancak kimse size bir RDR2 veya Witcher 3 falan vermez.
Technobaby Centipat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım
İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım
honktonkman Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 150 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #6 Technobaby dedi: İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım Genişletmek için tıkla... Sana güzel oyun çıktı mı hiç hocam? 2 aydır alıyorum Red Guerilla bundle harici güzel oyun çıkmadı. Ama kart düşüren oyunlar gelmesi iyi oluyor yoktan para varoluyor.
Technobaby dedi: İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım Genişletmek için tıkla... Sana güzel oyun çıktı mı hiç hocam? 2 aydır alıyorum Red Guerilla bundle harici güzel oyun çıkmadı. Ama kart düşüren oyunlar gelmesi iyi oluyor yoktan para varoluyor.
O OyunKafasi Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Technobaby dedi: İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım Genişletmek için tıkla... örnek olarak nelere kazanabiliriz? siz ne kazandınız?
Technobaby dedi: İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım İndiegala her gün key veriyo bı tane challenge var tamamlayınca ben 8 oyun çıkardım oradan PC den yapman lazım Genişletmek için tıkla... örnek olarak nelere kazanabiliriz? siz ne kazandınız?