berat önel
Kilopat
Merhabalar. Swift öğrenmek istiyorum. Atıl Samancıoğlu'nun kursları çok güzel lakin şu anda para veremem kursa. Ücretsiz Swift kursu önerir misiniz?
Udemy sitesinde ücretsiz olarak Swift kursları ve eğitimleri bulunmaktadır.
![]()
En İyi Ücretsiz Online Swift Kursları ve Eğitimleri - Güncellendi: [Nisan 2023]
En iyi eğitmenlerden Swift öğrenin. iOS geliştirici olmak ve ilk uygulamanızı Swift, Xcode, ARKit ya da CoreML ile oluşturmak için seviyenize ve ihtiyaçlarınıza uygun en iyi Swift kurslarını keşfedin. Swift; iOS, macOS, watchOS, TVOS ve Linux için uygulama geliştiricileri tarafından yaygın...www.udemy.com
YouTube üzerinden Batuhan Saygılı adlı bir kanaldan Swift porgramlama serisini buldum. İsterseniz bir göz atabilirsiniz.İngilizcem B2 fakat konuşma esnasında kaçırdığım ya da anlayamadığım yerler çok fazla. O yüzden atıl hocadan örnek verdim. Teşekkür ederim fakat Türkçe kaynak arıyorum.
Merhabalar. Swift öğrenmek istiyorum. Atıl Samancıoğlu'nun kursları çok güzel lakin şu anda para veremem kursa. Ücretsiz Swift kursu önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.