AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 WFH Free Trial Program Trend Micro WFH Assistance Program store.trendmicro.com Lisansı almanız için yapmanız gereken işlemler: 1. Yukarıdaki bağlantıya tıklayın. 2. Windows ve Mac için 6 aylık deneme sürümü kurulum dosyasını sisteminize indirin ve kurulumu gerçekleştirin. Kurulum sonrası aktivasyon otomatik gerçekleşecektir. 27 Aralık 2021: Kampanya hala devam etmektedir. Son düzenleme: 27 Aralık 2021
WFH Free Trial Program Trend Micro WFH Assistance Program store.trendmicro.com Lisansı almanız için yapmanız gereken işlemler: 1. Yukarıdaki bağlantıya tıklayın. 2. Windows ve Mac için 6 aylık deneme sürümü kurulum dosyasını sisteminize indirin ve kurulumu gerçekleştirin. Kurulum sonrası aktivasyon otomatik gerçekleşecektir. 27 Aralık 2021: Kampanya hala devam etmektedir.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.586 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Mayıs 2021 #3 Kullanan arkadaşım işe yaramıyor demişti. Nasıl?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #4 Rero dedi: İyi mi hocam antivirüs? Genişletmek için tıkla... Ashes dedi: Kullanan arkadaşım işe yaramıyor demişti. Nasıl? Genişletmek için tıkla... Ne iyi ne de kötü diyebilirim. Bilinçli kullanıcı için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Rero dedi: İyi mi hocam antivirüs? Genişletmek için tıkla... Ashes dedi: Kullanan arkadaşım işe yaramıyor demişti. Nasıl? Genişletmek için tıkla... Ne iyi ne de kötü diyebilirim. Bilinçli kullanıcı için yeterli olduğunu düşünüyorum.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 9 Mayıs 2021 #5 Rero dedi: İyi mi hocam antivirüs? Genişletmek için tıkla... Bir zamanlar kendi alanında çok iyiydi ama şimdi nasıl bilmiyorum. Kayıt defterindeki şüpheli ve tehlikeli girdileri çok iyi buluyordu.
Rero dedi: İyi mi hocam antivirüs? Genişletmek için tıkla... Bir zamanlar kendi alanında çok iyiydi ama şimdi nasıl bilmiyorum. Kayıt defterindeki şüpheli ve tehlikeli girdileri çok iyi buluyordu.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 Normalde AV kullanmam ama bir şans vereyim diyorum. Kullanan varsa nasıl? Stabil mi?