Ücretsiz uzaktan yönetim programı

Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar,

4 tane bilgisayarım var, işteyken uzaktan bağlantı kurmam gerekiyor ama bağlantı kurduğumda 30 saniye de bir atıyor TeamViewer. Ticari kullanım algılandı diyor, kişisel kullanım için ücretsiz deniliyor. Aynı internetten girdiğim bilgisayarları ticari algılıyor, var mı bir çözümü?

Ya da ücretsiz uzaktan yönetim yapabileceğim bağlantı sorunu ve müdahale sorunu çıkarmayacak bir program tavsiyeniz var mı?

Merhaba arkadaşlar,

4 tane bilgisayarım var, işteyken uzaktan bağlantı kurmam gerekiyor ama bağlantı kurduğumda 30 saniye de bir atıyor TeamViewer. Ticari kullanım algılandı diyor, kişisel kullanım için ücretsiz deniliyor. Aynı internetten girdiğim bilgisayarları ticari algılıyor, var mı bir çözümü?

Ya da ücretsiz uzaktan yönetim yapabileceğim bağlantı sorunu ve müdahale sorunu çıkarmayacak bir program tavsiyeniz var mı?
Anydesk kullanıyorduk biz ancak 4 tane bilgisayar bağlayınca işletme algılar mı o da denemedim.

Merhaba,

Alpemix programı bu konuda iyidir. Sadece servis kurarak ve yıllık belirli bir ücreti vererek (makul fiyatlı) bu sorunu ortadan kaldırabilirsin.

AnyDesk kullanıyorduk biz ancak 4 tane bilgisayar bağlayınca işletme algılar mı o da denemedim.

AnyDesk indirdim fakat müdahale yaptırmaya izini ayarlamadım biraz karışık, bir de PC başında değilken izin falan istiyor biraz uğraşmak lazım galiba.

Merhaba,

Alpemix programı bu konuda iyidir. Sadece servis kurarak ve yıllık belirli bir ücreti vererek (makul fiyatlı) bu sorunu ortadan kaldırabilirsin.

Kullanımı kolay mı?

AnyDesk indirdim fakat müdahale yaptırmaya izini ayarlamadım biraz karışık, bir de PC başında değilken izin falan istiyor biraz uğraşmak lazım galiba.

Kullanımı kolay mı?
İlk başlarda biraz zorlanıyorsun ama genel olarak Türkçe olduğu için kolay.

İzin istememesi için ayarlayabiliyorsunuz.

Nasıl ayarlıyoruz, benim işim oyunla ilgili olduğu için oyun içinde sorun çıkarmaması lazım da.

İşim gereği sürekli alpemix kullanıyorum. Kullanımı kolay ama AnyDesk'e göre yavaş kalıyor. Dosya aktarımında başarılı.

Yavaşsa sorun o benim için, oyunda hızlı bir yerlere gitmem gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı