E Eren GMS Kilopat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2020 #1 Oyun içerisinde olan güzel hareketleri editlemek için kullanabileceğim, ücretsiz ve filigransız video editleme programı önerir misiniz? (Filigransız olması benim için çok önemli)
Oyun içerisinde olan güzel hareketleri editlemek için kullanabileceğim, ücretsiz ve filigransız video editleme programı önerir misiniz? (Filigransız olması benim için çok önemli)
samedovski Decapat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 366 29 Ağustos 2020 #2 Da vinci resolve 16 kullanıyorum. Ücretsiz ve gayet kolay kullanımı. Bir kaç filitresi premium üyelik istese de rahatlıkla işinizi görür program.
Da vinci resolve 16 kullanıyorum. Ücretsiz ve gayet kolay kullanımı. Bir kaç filitresi premium üyelik istese de rahatlıkla işinizi görür program.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 29 Ağustos 2020 #3 Tamamen ücretsiz ve filigransız olarak Kdenlive uygulamasını önerebilirim. https://kdenlive.org/
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Ağustos 2020 #4 Kdenlive'da Chroma Key sorununu yaşıyabilirsin Kdenlive'ın Windows versiyonunda, ben ve arkadaşım aynı sorunu yaşıyoruz.
Kdenlive'da Chroma Key sorununu yaşıyabilirsin Kdenlive'ın Windows versiyonunda, ben ve arkadaşım aynı sorunu yaşıyoruz.