Ücretsiz ve kaliteli ekran kaydedici program önerisi

OBS ve Bandicam hariç ücretsiz ekran kaydedici program önerisi istiyorum. Mesela deneme sürümlü kayıtta zaman sınırı falan olmayan programlar istiyorum.

NVIDIA ekran kartınız varsa GeForce Experience'den kayıt alabilirsiniz, ya da MSI afterburnerin kayıt programı da var detaylı ayarlanabilen ve kaliteli.

Windows 10'un kendi aracı ile denediniz mi?

OBS ve Bandicam hariç ücretsiz ekran kaydedici program önerisi istiyorum. Mesela deneme sürümlü kayıtta zaman sınırı falan olmayan programlar istiyorum.

Mirilles Action diye bir program var oda güzeldir. Bir sorum olacak neden OBS kullanmak istemiyorsunuz?

NVIDIA ekran kartınız varsa ve destekliyorsa Shadow Play (GeForce Experience içinden erişilebilir), AMD ekran kartınız varsa ve destekliyorsa ReLive'den şaşmayın.

NVIDIA ekran kartınız varsa GeForce Experience'tan kayıt alabilirsiniz, ya da MSI Afterburner'in kayıt programı da var detaylı ayarlanabilen ve kaliteli.

GeForce Experience'tan çekmek istiyorum ancak bu özelliği kullanmak içi desteklenen bir oyun gerekiyor hatası veriyor. O yüzden...
Oynadığım oyun PUBG Mobile (GameLoop)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…